UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Bordlamper

Det er sikkert og vist, at dagene her i det kolde nord ikke hører til de længste i verden. Særligt i vinterhalvåret kan det føles mørkt og trist, men så er det jo skønt, at der findes et væld af smukke lamper til at skabe lys og glæde. Lamper fås i alle farver, former og størrelser, og for at gøre det nemt for dig, har vi samlet alle vores bordlamper til dig her på siden. En lampe på et bord kan bruges ved siden af sengen, på skrivebordet, nær sofaen eller andre steder, hvor du har behov for lys. Alle vores bord lamper her hos Dubuy.dk er udvalgt efter høje designkriterier, og du kan derfor være sikker på, at de er i god kvalitet og samtidig er smukke at kigge på. Vi har ofte tilbud på vores lamper og har altid et stort udvalg, som uden tvivl vil klæde dit hjem. Og finder du ikke din favorit-bordlampe på tilbud, kan du altid trøste dig med, at vi tilbyder prisgaranti på alt hos Dubuy.dk. 

Se alle vores produkter i boliginteriør
 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 249

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 249

Bordlamper til enhver smag

Når man sidder ved et bord, er det vigtigt at lyset hverken er irriterende, eller at lampen er utiltalende, for der er intet der kan distrahere øjet som dårlige lyskilder. Derfor har vi samlet et udvalg af bordlamper, der er præget af forskellig stil og varierende designs. Det er fordi vi vil ramme så stor en målgruppe som muligt, så alle kan finde lige præcis den lampe, der ikke vil distrahere dem fra deres foretagende.

Er man til det moderne og stilede, skal man med sikkerhed kigge på House Doctor Bordlampe, der er en af mærkets helt store sællerter. Lampen fås i mange forskellige farver, formater og materialer, så du yderligere kan vælge den perfekte lampe for dig. Investerer du i sådan en bordlampe, vil du ikke bare have god lys, men også bidrage til en fantastisk og moderigtig stil. Lampen vil pynte på sengebordet, men vil også være hel ideel i stuen eller på kontoret.

Skal lampen helst tiltrække opmærksomhed, og må den gerne være sjov, tilbyder vi NYC LUX Lampe, der ikke bare er en hyggelig lampe, men en lampe med supersjovt design. Lampen bliver man ikke træt at lige med det samme, og den vil uden tvivl trække dine gæsters øjne til sig.

Er du helt vild med designet på vores bordlamper, kan du med fordel kigge på vores mange andre lamper, hvor du helt sikkert også vil falde for et par stykker eller tyve, og husk at der er prisgaranti, når du handler på Dubuy.dk