UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Lamper

Herunder finder du vores store, varierede udvalg af super lækre og trendy lamper. Alle vores lamper er udvalgt med fokus på både design og funktionalitet, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi har et bredt udvalg af lamper inden for kategorierne bordlamper, loftslamper/pendler, gulvlamper og børnelamper. Her finder du nemt en lampe der passer til lige præcis din smag. Vi har stilfulde og klassiske lamper såvel som mere sjove og utraditionelle lamper med personlighed og charme - alle sælges med prisgaranti.
Gå på jagt i lampekategorierne herunder, og se om noget falder i din smag. Se alle vores produkter i bolig interiør
 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 577

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 577

Her på siden finder du lamper fra de allerbedste mærker, hvilket skyder kvaliteten helt i top. Det giver dog også en utrolig varation i designs, materialer, former og farver, så du kan finde lige præcis den lampe, der passer til dig og dit hjem.

Klassiske og smukke lamper til hjemmet

Når man leder efter lamper, er det ideelt at lampen er smuk, og for mange må lampen også godt være rigtig karakteristisk og passe ind i hjemmets generelle stil. Derfor har vi håndplukket de lamper vi mente, var super smukke, klassiske og samtidig rigtig gode lamper. Dette udvalg inkluderer bl.a. House Doctor Lampe Opal Hvid. Denne lampe er enkel, men samtidig tidløs. Den er lige så moderigtig i dag, som den ville have været for 30 år siden, og den vil uden tvivl være lige så smart som 30 år. Denne lampe vil være perfekt både i stuen, i køkkenet og på diverse soveværelser.
Når det kommer til smukke og klassiske lamper er Bloomingvilles varer også ideelle at kigge på. Se f.eks. den flotte Bordlampe (gummitræ), der også formår at fange datidens lampemodel og blande den med nutidens moderigtige. Lampen er meget elegant og glansfuld, og udstråler en stil, der hører hjemme i det fornemme og formelle.

Lamper i et anderledes og flot design

Lamper er uundværlige i et hjem, og dette kan man jo lige så godt få noget godt ud af. Lampen kan bidrage til den stil man har i hjemmet, så stilen lettere fremtræder og understreges. Derfor inkluderer vores sortiment også et væld af lamper med et anderledes og selvfølgelig rigtig flot design. En af disse er House Doctor Lampeskærm Asymmetric Blank Guld, der ikke ligner den traditionelle lampe, men alligevel er ualmindelig flot og i den grad kan agere dekorativt element i hjemmet. Lampen vil charmere enhver, og kan bruges i de fleste af hjemmets rum.
En anden lidt sjov lampe er Mr Wattson LED fra Piffany. Denne LED lampe der et sjovt design, der ligner en siddende mand (Mr Wattson), som man sjældent ser. Den vil pynte på skrivebordet eller sengebordet, og få de fleste til at trække på smilebåndet.

Udover en fantastisk kvalitet og design, så husk også at der er prisgaranti på vores lamper. Der er atså ingen grund til at sidde i mørke eller have en rædsom lampe mere, vi har løsningen!