'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Kurve

Står du og mangler en kurv til opbevaring af tæpper, puder eller bare til at pynte i stuen? Så vil du med garanti kunne finde noget, der passer til din boligindretning og samtidigt tilpasset tidens trends. Vi har et stort udvalg af kurve fra mærker som House Doctor,  Bloomingville og Zone og fælles for alle mærker er den gode kvalitet samt den gode fornemmelse for nordisk og minimalistisk indretning. Her på hjemmesiden finder du kurve i alverdens størrelser, der er udført i forskellige materialer. Se alt boliginteriør til det moderne hjem

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 30

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 30

Fletkurve med sans for detaljen

En stor række af kurvene fra det danske brand Bloomingville er udført i håndflettet søgræs der sikrer dig den bedst mulige kvalitet og lang holdbarhed. De smukke kurve,  fås i en lang række forskellige farver. Blandt andet i farven Natur, søgræs. Kurvene kan med det meget fleksible materiale og det tidsløse design bruges til alverdens forskellige gøremål alt imens, de pryder i indretningen.

Dekorativ vasketøjskurv

Er du mere på jagt efter en vasketøjskurv, til at få det hele mere organiseret vil HOUSE DOCTOR VASKETØJSKURVE CHAKA SÆT AF 2 STØRRELSER være et godt bud, da den giver ro til rummet i form af låget, og giver rig mulighed for opdeling af vasketøjet med de to kurve.

Fylder tæpperne hele sofaen?

Så vil en dekorativ og rummelig kurv måske være løsningen. Sort opbevaringskurv i metal, giver både rummet et industrielt og råt pust i form af det smukke design og samtidig gør den sig utrolig praktisk med den store rummelighed, der vil kunne rumme både plaider og tæpper. Er du mere til det rustikke og romantiske, vil Ib Laursen kurvesæt á 2 oval m/hank rattan, passe perfekt. Udover en rigtig lækker størrelse til opbevaring af tæpper, vil den kunne give prikken over i’et i en i forvejen smuk og minimalistisk indretning.

Zone sætter kulør på din hverdag

Blandt det store udvalg af kurve, finder du også et friskt spark fra Zone, der har lavet en hel række hæklede kurve i klare og innovative farver, som fås i to forskellige størrelser. Zone kurvene, der fås i farver som midnatsblålimegrønhindbær, vil med garanti sprede smil, med de skønne farver. Udover lækre farver og god kvalitet, holder disse kurve også til vand, hvilket gør dem ideelle til opbevaring af diverse ting på badeværelset såsom kosmetik og andre småting.