KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr24
    kr337
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Koste og fejebakker

Det er ikke altid, man lige orker at svinge støvsugeren, hvis der blot ligger nogle småkrummer under bordet, omkring sofaen eller andre steder i huset. Som regel kan lidt småsnavs klares med et simpelt arsenal af rengøringsartikler – i krummernes tilfælde er en kost og en fejebakke nok. Ofte kunne man foranlediges til at tro, at det er et krav, at rengøringsartikler er uspændende at se på, men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Her hos dubuy.dk har vi samlet nogle rengøringsartikler, der via deres lækre design gør en dyd ud af nødvendigheden og fremover – næsten – vil gøre det til en fest at gøre rent. Se alt bolig interiør til det moderne hjem
 
Sorter stigende

   

5 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

5 vare(r)

Smarte koste og fejebakker til hjemmet

Vores sortiment af koste og fejebakker inkluderer bl.a. Den innovative Fejebakke & kost fra Normann Copenhagen, der har fået inspiration til sit design af manøvren med at feje snavs op på en bukket avis, når de rette rengøringsartikler ikke lige var inden for rækkevidde. Fejebakken er lavet af et stykke fladt plast med et hul, hvor kosten sidder fast, når rengøringsartiklerne ikke er i brug. Under brugen, kan du holde fast i hullet – lidt ligesom en malerpalet. Du kan få kosten og fejebakken fra Normann Copenhagen i flere forskellige farver.
Derudover har vi den smarte nydesignede Kost & fejebakke fra Qualy, der ud over at være praktisk også er dekorativ. Med disse produkter bliver det måske mere attraktivt at have de praktiske rengøringsartikler stående fremme, så de er lige ved hånden.
En anden god idé er Pico Bello Krummekost fra Koziol. Denne lille kost er ikke bare super handy og smart, men indeholder også elementer af humor, idet den er formet som en lille hund, og hvorfor ikke lade det sjove design opveje det lidt kedelige formål.
 
De designede rengøringsartikler fra Qualy og Normann Copenhagen udgør også en glimrende gaveidé. Bemærk, at der er prisgaranti på alle vores varer.