KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Kort

Mange har efterhånden opdaget det dekorative element, der er, i at have hængt et danmarkskort eller verdenskort op i enten køkken eller stue. Ikke nok med, at det pynter, der er også en vis form for indlæring i det. Tendensen er lige så moderne som den altid har været, hvis ikke mere, så hop med på vognen, og køb dig et kort til spisekrog, stue eller børneværelse. Fordi et kort er så detaljeret og farverigt, giver det hele rummet et pift, og derudover kan du og dine børn eventuelt lære noget om geografi – nationalt eller globalt. Ikke dårligt. Se alle de spændende produkter til indretningen
 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 121

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 121

Kortet til lige præcis dit hjem

Her hos dubuy.dk kan du købe alverdens kort. Her er der både kort som laminerede udgaver, bl.a. Nagas Verdenskort lamineret, såvel som fastudgaver, bl.a. Nagas Verdenskort malet træramme (sølv) omkring. Køber du den laminerede udgave, kan du tørre den af, hvis bølgerne går højt omkring spisebordet, og tomatsovsen er på afveje. Og så selvfølgelig også, hvis du under en diskussion om, hvor dette og hint egentlig er placeret, har behov for at tegne pile og krydser på kortet.
 
Verdenskortet fås også i metal i form af Verdenskort Metal fra Incado, og kan fås i metalfarve og sort kant eller omvendt og i forskellige størrelser. Verdenskortet er ikke "bare" et kort, men et dekorativt element i sig selv, der er designet til at passe ind i selv det mest moderne hjem. Dette kort viser hvor langt vi er nået siden det multifarvede, chamerende, men ganske vist ikke så stilige verdenskort.
Ønsker man at lære sine børn lidt om verdens lande og dyr, har Naga kreeret det perfekte Verdenskort til børn til børneværelset. Dette kort er super flot dekoreret og viser verdens dyr i de lande de lever i. Dette kort gør det nemmere for børn at forstå hvordan verden hænger sammen, og hvor dyrene lever henne.
 
Her hos dubuy.dk har vi ofte vores produkter på tilbud. Dette gælder også danmarkskort og/eller verdenskort. Har du brug for kortet på et tidspunkt, hvor vi ikke har tilbud, kan du trøste dig med, at vi har prisgaranti på samtlige varer, så du køber aldrig for dyrt, når du handler hos os.