Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Kontor

Hvis du har et kontor eller kender nogen, der har, kender du sikkert også til vigtigheden af at gøre kontoret lidt personligt, så det er rart at opholde sig i det. Hos dubuy.dk har vi en lang række kontorartikler og tilbehør til dit kontor – og du kan naturligvis også bruge alle vores andre produkter på kontoret, hvis du ser noget, der falder i din smag. Se alle boliginteriør produkter

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 93

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 93

Flotte opbevaringsmuligheder i massevis

Opbevaring på kontoret er essentielt for at kunne holde styr på papirer, kontorartikler som tape, clips, blyanter, post-its, mm. Til alle småtingene har vi finurlige opbevaringsløsninger til ”skrivebordsskrammelet” fra eksempelvis Propaganda, Neon Living, House Doctor eller Okholm. 
Til de større ting som fx papir og mapper,  der som regel er en del af på et kontor, har vi flotte opbevaringskurve fra Present Time i friske farver. Disse kurve, kan bidrage til liv og glade dage på kontoret med knald på opbevaringsløsningerne. De forskellige kurvesæt indeholder fire kurve i enten forskellige farver eller samme farve. 
En anden super opbevaringsløsning er House Doctors opbevaring suede sæt, der findes i bl.a. blå. Sættet består af to flotte æsker, der kan indeholde lige hvad der ønskes.
Vi har også mange andre opbevaringsløsninger, der ville gøre sig godt på kontoret. Det afhænger helt af din smag og til hvilket formål kontoropbevaringen skal bruges, hvilken type opbevaringsløsning, du har behov for. Se dig omkring her på siden , og se, hvad vi har – vi er sikre på, at vi har noget, der vil passe perfekt på lige netop dit kontor!

Småting og diverse til det perfekte kontor

De fleste der har kontor i hjemmet ved, at det er utroligt irriterende, når man står og mangler noget til hurtigt at få klaret nogle ting. En af de ting man ofte står og mangler er tape, og her er det helt ideelt med en tapedispenser, så man ikke skal bøvle med det klistrede stads. Her tilbyder vi denne tape dispenser fra Bloomingville i klar akryl, der vil hjælpe dig på en travl dag eller gøre gaveindpakning så meget lettere. 

Når der skal holdes styr på papirerne, kommer man langt med papirclips, men hvordan skal man holde styr på papirclips, der ikke er i brug? Dette har Qualy svaret på med deres Blossom Papirclips Holder, der findes i flere farver.

Husk der er prisgaranti på varer fra Dubuy.dk