KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Øvrige knager

I denne kategori har vi samlet en række forskellige typer knager, som ikke umiddelbart passer ind under de andre kategorier, under navnet øvrige knager. Det betyder dog langt fra, at der ikke er tale om både brugbare og relevante knager, tværtimod. Kategorien er altid et spændende besøg værd, og er især god, hvis man mangler inspiration til entreen eller andre rum. Alle knager og knagerækker i kategorien øvrige knager er i første klasses kvalitet, præcist på samme måde, som det gælder alle andre kategorier her på Dubuy.dk. Og så fås knagerne og knagerækker naturligvis til solide, lave priser. Se alle bolig interiør varer

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 124

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 124

Utallige spændende knager

Mange af knagerne her er et ekstra blik værd. Der findes nemlig alverdens knager i smukke designs, former og farver, og med sikkerhed noget der passer til dit hjem. 
En af de virkelig flotte produkter, er House Doctor Knop Allglas, der findes i to forskellige størrelser i både klar  og grågrøn. Knagerne er superflotte og ligner ægte ædelsten, som de hænger på væggen.

En anden knage der er værd at kigge på, er den flotte Vintage Knage (Coffee), der findes i to prints af amerikansk 50'er vintage stil. Knagen er enormt pyntende og vil give hjemmet lidt ekstra stil og råhed. Knagen kan både bruges i entreen til overtøj, men vil, især med sit design, også være helt ideel i køkkenet til f.eks. køkkentekstiler. 

Tag også et kig på den utrolig flotte Globo knage. Denne knage findes i forskellige farver, så du kan kombinere dem, og lade det hele gå op i en højere enhed. Den vil pynte i hjemmet og give lidt liv i en ofte neutral-farvet entre.

En anden knage der kan sætte lidt fut i den kedelige hverdag er Crazy Head. Denne knage findes også i flere forskellige farver, men det allersjoveste ved dem, er måden hvorpå de ligner et ansigt med åben mund. De er rigtig sjove, og vil med sikkerhed få både dig og dine gæster til at trække på smilebåndet.