UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Dørknager

Når man får gæster på besøg og de skal have deres overtøj af, men der simpelthen ikke er plads nok til det hele, er det et af de trælse problemer. Der er måske lige plads til de første par jakker og så absolut ikke mere. I så fald bliver de nødt til at hænge deres overtøj på stolen, eller lade det ligge på gulvet. Efter dette skal du nok regne med spidse kommentarer, næste gang du mødes med dem. Det er der dørknager kommer ind i billedet. Det bliver meget nemmere at komme til i rummet, da de bare hænger for sig selv på døren og på den måde, kan man også slippe for at skulle bore huller i væggen, så du sparer en masse vægplads og spildt arbejde. Uanset hvilken dørknage man vælger, så er man dog sikker på, at der er tale om en dørknage i første klasses kvalitet, når man køber den her på Dubuy.dk. Se alt i bolig interiør

 
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Smarte knager til børn og voksne

Det eneste formål med dørknager er nok, at man kan hænge sit overtøj på den og samtidigt med at det skaber mere plads. Det er selvfølgelig det, at de er mest kendt for at kunne bruges til, men de må også meget gerne kunne underbygge din stil. Da det ligesom er en knag, du sikkert skal kigge på hver eneste dag, når du for eksempel tager på arbejde, må det meget gerne være en du bliver glad for, både fordi den er praktisk, da alle dine jakker, tasker, hatte og meget andet kan blive hængt op, men også fordi du synes det er din stil. Vi har både dørknager, som har de forholdsvis klassiske design, men også de moderne og dem som sætter lidt det unikke spil i gang.

Knager er også meget gode til at hjælpe med oprydningen, da den ligesom formindsker alt det rod, der nu kunne have ligget ud over hele gulvet. I stedet for at se på alt det rod, kan det nu hænge fint oppe på en knag. Hvis man mangler en gave til nogle, som godt kan rode lidt eller som har meget overtøj, såsom jakker og tørklæder eller nogle som mangler knager til håndklæderne, så er dørknager en perfekt gave. De behøver nemlig ikke at hænge i entreen og kan også hænge i børneværelset, soveværelset eller badeværelset. Hvis det nu skyldes, at det er børnene der roder, har vi også udvalgt specielle knager til dem. Vores børneknager vil passe perfekt ind i ethvert børneværelse. De har hver især deres egen vidunderlige, søde og sjove designs, som børnene sikkert ville kunne lide.

Hvorfor ikke erhverve sig en af disse smarte knager? Der er altid en super kvalitet på vores produkter, og du er sikret prisgaranti. Det er med at slå til, når man har chancen! 

Sjove, elegante og moderne knager til døren

Hvis du ikke føler at en dørknage er noget for dig, har du rig mulighed for at tage et kig på vores store udvalg af de andre knager. Hvis nogle nu for eksempel siger til dig, at de har brug for en knag vil du nok tænke, at der er tale om et bræt, som er spændt fast til en væg med nogle kroge, til at hænge sine jakker og hatte på. Nu er det ikke kun den type, der findes, når der er tale om knager.

Vi har mange forskellige typer af knager, blandt andet har vi stumtjenere, hvis det er pladsen der er rigeligt af. Du kan få dem i alle forskellige former og farver. Stumtjener blev opfundet helt tilbage i 1840’erne, da boligerne begyndte at blive større. Stumtjeneren var den første ting man så, når man kom ind i huset, derved var stumtjeneren med til at vise familiens formue og deres sociale rangstilling. Mange af dem var hovedsageligt lavet af flot pudset træ og var meget høje, nogle af dem var for eksempel halvanden meter høje. På den måde, ville man kunne se, at de ligesom tårnede frem foran væggen.

Vi har også en bred variation af dot knager, som man kalder dem. De kan placeres rundt omkring i huset, hvis det er det, der ønskes. Da det kun er en enkelt knag, kan man også hænge dem op i forskellige højder, i forskellige farver og materialer. Børnene vil derved kunne nå deres helt egen knag. De voksne behøver heller ikke at bukke sig ned og få dårlig ryg, så de vil også kunne få deres ønske opfyldt. Dot knager er en meget familievenlig opfindelse, da den vil passe præcis ind til enhver families behov.