UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Børneknager

Er I på udkig efter knager til børneværelset, så er I landet det helt rigtige sted. Vi har masser af forskellige sjove, farverige og dekorative løsninger på knager. Udvalget er stort og hvad enten der ønskes en enkel og dekorativ knage eller knagerække, eller omvendt en lidt mere anderledes og sjov knage eller knagerække, så er vi sikre på at I kan finde, hvad I står og mangler her på DuBuy.dk. Lad dit barn være med til at vælge eller vælg bare helt selv. Uanset hvad, er der med garanti noget I kan lide her på siden, da vi går meget op i at samle et stort udvalg af vores produkter. Børneknagerne kan findes i jeres/din eller barnets yndlingsfarve. Derudover kan du også vælge en farvekombination som passer ind på børneværelset. Ved et enkelt rul ned på siden er du allerede godt igennem vores udvalg af børneknager og børneknagerækker. Alle Børneknagerne har den egenskab at kunne skabe blikfang i hjemmet, og det er lige meget hvor end den er placeret på børneværelset. En børneknage eller børneknagerækker er et must i det moderne hjem. Få derfor billigt og hurtigt en børneknage herpå hjemmesiden. Vi opdaterer hele tiden siden med de nyeste tilkommende kollektioner. Vi forhandler med mærker såsom: Bloomingville, OYOY og Smallstuf med mange flere. Mærker er på mange måder forskellige, men en ting har de tilfældes - Kvaliteten er altid i top når du køber herpå DuBuy.dk! Se alle produkter i bolig interiør

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 91

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 91

Du kan finde børneknager med mange muligheder til hjemmet!

Børneværelser har ofte problemer med plads til opbevaring, fordi børn i dag har masser af legetøj. Hvis dit barn mangler plads til fx tasker, udstilling af medaljer fra forskellige sportsgrene, overtøj eller noget helt fjerde, så vil du med garanti finde noget der kan passe til både stil og behov herpå siden. Er der for eksempel et ønske om at købe en anderledes knage med farve, så er Dot knagerne vældig populær. Disse knager er designet af forskellige mærkevarerproducenter såsom: OYOY, Norman Copenhagen og Hübsch med mange flere. Disse knager er formet som en prik og er super simpel til den enkelte boligindretning. Disse knager kan findes i de flotteste grønne-, sorte-, blå-, hvide- og guld farver, som vil pynte i din baggang eller på børneværelset. Det er bestemt nogle meget smukke og farverige knager, som vil pynte op i ethvert rum. Hvis det ikke lige er Dot knager, så kan Dørknager måske være et hjørne for dig.

Børneknagen som kommer til at pifte børneværelset op!

Går du og mangler et objekt som skal være fremhævende på børneværelset, men på samme tid skal den være super effektiv? Så er børneknagen en oplagt mulighed at få investeret i. Hvis du ønsker en anden måde at opbevarer dine frakker, jakker og tasker på, så er knage og knagerækkerne ved navn Stumtjenere en klassikere. Den kan placeres i det pæne soveværelse, den fine stue, den fænomenale entreen eller gang. Derudover kan den med sikkerhed også pryde på børneværelset. Gå ikke glip af vores nyeste tilkommende kollektioner som vi har sammensat til dig lige herover og i de øvrige kataloger.

Find alverdens udvalg herpå DuBuy.dk af børneknager og andre knager og knagerækker!

Hvis du har fået investeret i en børneknage, så er det din tur til at vælge blandt favoritterne af knager og knagerækker som vi kan tilbyde dig som vores kunde. Du vi er i gang med at få styr på knagerne, så skal du ikke snydes for den gode kvalitet. Vi går nemlig herpå DuBuy.dk op i at vores kunder skal have en verdensklasse kvalitet, og det er du med sikkerhed garanteret her hos os. Hvis du ønsker en mere fancy måde at hænge frakker, jakker og taskerne på, så er hylder med knager en oplagt mulighed for dig. Hvis du ikke kan vælge mellem knagerækkerne, kan du altid købe flere, og hvis du når op på 600kr., så er du heldig at få fri fragt. Det kan man vel umuligt sige nej til.

Gå på jagt efter børneknagen til lige netop dit barns børneværelse

Går du måske og tænker over hvad børneknagerne kan bruges til, for så er der en masse grunde. Blandt dem kan vi herpå DuBuy.dk argumenterer for at børneknagerne er et must-have i en moderne børneindretning, men også fordi jakken, regnfrakken, tasken eller cardiganen skal hænges op og tilføje farvekonstraster til rummet. Du lærer også barnet at holde værelset rent og opryddeligt. Generelt kan vi sie at en børneknage er vejen frem i forhold til en god opdragelse. Det er også vigtigt at barnet tager ansvar for egne sager. For at din datter eller søn vil have lyst til dette, bliver i nødt til at blive enige om en børneknage som vil passe perfekt ind på værelset i hjemmet. Hvis udvalgene herover er for små så har vi også øvrige knager som du bliver nødt til at sætte næsen forbi. Led gerne indtil I finder jeres favorit blandt knagerne og knagerækkerne.

Børneknagerne kan tilføje et moderne præg af nutidens trend!

Børneknagerne herfra er et vigtig element på børneværelset, da det kan give det sidste touch til rummet. Det kan give et pift af elegance, velbehag og brugbarhed. Hvis du ønsker at kombinerer det lidt kreative og dekorative med det fancy og vilde, som mange er vilde med, så skal du helt klart kigge forbi Flip knagerække. De er i den grad en investering værd! Giv jer god tid og kig vores store udvalg igennem – Så er vi sikrer på at I finder lige den knage I står og mangler. Husk også at vi har prisgaranti på alle børneknager herpå DuBuy.dk.

Børneknagernes exceptionelle indretningsevne på børneværelset

Hvis de ovenstående tilbud ikke er noget for dig, så skal du bestemt ikke miste modet. Vi har nemlig et endnu større udvalg af børneknager under kategorien børn - Knager og knagerækker. Her er nye mærkedesigns klar til at give dig flere muligheder for at finde din favorit blandt knagerne og knagerækkerne. Her har vi både børneknager til prinsesse- og priseværelset. Du kan finde børneknager i forskellige udseende heraf: Sommerfugle, biler og simple dots. Hvem kender ikke til det med at barnet er stædig efter lige netop en knage? Det gør vi vel alle, og derfor kan du sammen med din datter eller søn finde jeres yndlings børneknage. Det er ’win win’ for alle parter.