Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Knager & knagerækker

Går du og mangler plads til at opbevarer dine ting, såsom jakke og tasker med mere, på? Så er du netop kommet til det rette sted. I dette tilfælde er en knage eller en knagerække lige det du har brug for. På dubuy.dk er det let at finde lige de ophængningsløsninger på døre og i garderoben, som du har brug for. En hylde med knager på er multifunktionel og knager på døren er også en ekstra, praktisk løsning. Med knagerækker er det let at holde styr på tasker, jakker og frakker med mere. Det er let at finde lige præcis de knager eller knagerækker, der passer bedst ind i dit hjem. Brug dem også til opbevaring og udstilling af halskæder og andre smykker eller brug dem til at hænge tasker eller lign op på. En knage eller knagerække skal være brugbare og effektiv men på samme tid være moderne og fin at have hængende. Du kan både finde knager fra Bloomingville og House Doctor samt en masse andre mærkevarerproducenter her hos os. Det specielle ved vores muligheder er at du kan finde knager og knagerækker i simple og lækre versioner, men de lidt mere fancy og udfordrende findes også ved et scrol ned. Alt dette og meget mere er det vi kan tilbyde dig her hos dubuy.dk - Udforsk det bare lige herunder. Se alle de flotte varer til indretningen

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 386

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 386

Iøjnefaldende og lækre varianter af knagerækker i træ eller metal til din bolig

Her finder du et stort udvalg af alt fra knager til knagerækker med tilhørende hylde. Entréen eller garderobe er ofte det første rum, dig og dine gæster træder ind i, og dermed er entréen og garderoben med til at give det allerførste indtryk af dit hjem. Med en flot designet knagerække til tøjet, føler folk sig velkomne i dit hjem. Knager i forskellige farver lyser op og er velegnede til for eksempel børneværelset. Knagerne fra vores designere er særdeles enkle og stilrene. De er funktionelle og kan bruges som knage på værelset til tøj og tasker eller til at hænge smykker op på.

Find knager og knagerækker til enhver boligindretning

Udover at knagerne og knagerækkerne er smukke og yndige, er de også blevet designet med nogle af knagerne mere farverige og specielle knagerækker, som du kan bruge til at give dine rum i boligen et helt specielt og personligt præg. Det er op til dig, hvordan du ønsker dit hjem skal se ud. Og det er grunden til at vi har samlet de nyeste og fineste kollektioner til dig som kunde. Se for eksempel denne Buddy dørknage fra Umbra i sort. Det er en meget sjov knage, men den er samtidig meget stilet og vil passe ind i alle boligindretninger inklusiv den moderne.

En moderne og uundværlige knage eller knagerække fra designerbrandet House Doctor

Vi har fundet boligtilbehør og knager til de boliginteresserede, men hvem siger, at det skal kræve en masse tid og energi at give huset lidt stil? Vi har fundet flotte og enkle knager, som nemt kan give huset liv og sjæl. Knagerne er både designet i farverne sort, hvid, grå og i messing, nikkel osv. De kan bruges til at lave en moderne knagerække i entreen eller til at hænge op på værelset. Pocket lomme/knagen fra House Doctor er formålstjenlig, da den har 3 knager og en lomme til småting. Den vil være gavnlig på badeværelset til sæber og håndklæder men udover det, kan den bruges i køkkenet til håndsæber og viskestykker eller i entreen til vanter og jakker. House Doctor er et kendt mærke og producerer varer i topklasse. House Doctor er også et moderne designerbrand som helt klart er værd at investere i.

En knage eller knagerække herfra er et must-have i det moderne hjem

Knager er et vigtigt element i boligen. Den er super effektiv og brugbare i mange situationer. Den kan placeret i næsten alle rum og fylder ikke specielt meget. Vi har hele pakken når det gælder knager og knagerækker da vi kan tilbyde alt fra børneknager, til børneværelset, til de unikke flipknager som kan hænges overalt i huset. Knagerne kan også bruges som dekoration når de ikke er i brug. Det gode ved vores udvalg af at du kan matche din kommende knage eller knagerække til omgivelserne i rummet som det skal placeret i.

Knagerækken eller knagen der for alvor for piftet det hele op

Hvis du for alvor vil lægge den sidste finish eller touch i din lejlighed så bør du i den grad tjekke Dot knagerne ud. Her kan du finde prikket formet knager og knagerækker i små og store udgaver. De er super søde og nuttede at have hængende i huset. Derudover kan du finde mange flere knager her hos dubuy.dk. De er alle så vidt forskellige, og der er her hos os til enhver smag. Det eneste de har tilfælles er at prisen er lav, og kvaliteten er høj, og derudover skal man ikke snydes for at den passer ind i en moderne indretning. Find din nye yndlingsknage eller knagerække, og få dine diverse ting såsom jakke og taske hængende herpå.