'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Kalendere

Vi må nok se i øjnene, at tiden er ved at løbe fra den klassiske Mayland-kalender, eller bare papirkalenderen generelt. I dag styrer langt de fleste deres tid ved hjælp af mobiltelefonen og computeren, men nogle gange er det rart at have aftaler noteret med god, gammeldags håndskrift. Og så er gode råd jo dyre, for hvis man ikke orker Mayland-kalenderen, hvad gør man så? Her hos dubuy.dk har vi samlet en række gode forslag til, hvordan du kan få tiden til at slå til ved at notere dine og familiens planer i en kalender. Se alle de flotte varer i boliginteriør
 
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Kalendere i alverdens former og farver

Med et kig her på siden, behøver du aldrig mere frygte, at dagene eller ugerne flyder sammen for dig; Med en af vores kalendere med uger – oven i købet danske kalendere i flere tilfælde – er der styr på tiden for dig. Så længe du husker at notere aftaler i/på kalenderen, naturligvis. 
Vi har alverdens produkter, du kan bruge til at holde styr på tiden med. Vi har bl.a. ure med indbygget kalender, som det smarte Kalender Flip Ur fra Karlsson, der findes i flere forskellige farver. Uret viser både tid, dato, ugedag og årstal.
Vores sortiment indeholder også den flotte spejl kalender fra Present Time, der er inddelt i uger. Med den multifunktionelle spejl kalender følger også en markerpen, så du kan gå i gang med planlægningen med det samme.
Ønsker du blot en helt enkel kalender, kan du med fordel investere i en evighedskalender. Her finder du f.eks. Clip evighedskalender fra Philippi, der er i metal, eller Evighedskalender (træ) fra Bloomingville, der som navnet angiver er af træ. Vi har alverdens muligheder, så du kan vælge lige præcis den, der passer til dig og dit hjem.
Derudover har vi også et udvalg af pakkekalendere og julesokker, så de mindste i familien også kan følge med i tidens gang – i hvert fald i december. Se f.eks. den flotte Christmas kalender fra House Doctor, hvorpå der kan hænges små gaver eller julepynt.
Husk at der er prisgaranti på alle vores kalendere, så der er ingen grund til at fare vild i tiden.