KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Jul

Nisser, lysestager og stjerner hører julen til. Hos Dubuy kan du trygt finde alt fra pakkekalendere til hyggelig julepynt til den søde juletid. Glaskugler med striber vil give juletræet et strejf af elegance og flot design. Flagranker i forskellige farver er et klassisk tilbehør til træet juleaften. Her finder du også et udvalg af forskellige adventskranse og adventsstager, så der er noget for enhver smag. Se alt til indretningen

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 134

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 134

Julepynt, søde nisser og stjerner sørger for hyggelig stemning

Julen er glædens tid, og derfor hører pynt, dekorative elementer og hygge sig til. En pakkekalender er noget både store og små bliver glade for, ligesom gaver i en julesok. Der er intet der kan skabe glæde og spænding for et barn, som at vågne op en adventssøndag og opdage at julemanden har været på besøg. Derfor skal man selvfølgelig have en julesok, og det kan du få her på siden. Se den flotte Julesok (orange), der er lige til at hænge over pejsen og skabe en fantastisk stemning.

Lys i stage spreder hygge og varme i stuen ligesom søde nisser der sidder på reoler og hylder, med deres høje nissehuer. Små pyntegenstande rundt omkring i vindueskarme og på reoler er nemlig med til pege julehumøret i den helt rigtige retning. Her kan man gå den elegante vej og investere i et af de populære Urbania Lyshus fra Kähler. Husene findes i syv forskellige former, deriblandt functio, moderna og kirke. Disse lyshuse kan gøre en masse for stemningen bare vha. et lille fyrfadslys. Ønsker man at være i stand til at se de blafrende lys, tilbyder vi også utallige "normale" lysestager. Se f.eks. Avvento Lysestage (stor) fra Kähler, der er et sæt med fire lysestager, der med sine designs som juletræer, formår at skabe en hel speciel julestemning. Til de uundværlige adventslys, kan du med fordel tage et kig på vores adventstage (rød).

Smukt juletræspynt

En af de helt centrale pyntegenstande er juletræet, og det skal selvfølgelig ikke stå og se tomt og trist ud. Derfor har flere af de allerbedste mærker selvfølgelig også sørget for, at du har noget at pynte det med. Her er f.eks. de supersmarte House Doctor ornamenter, der kan fås i flere forskellige farver, former og størrelser, bl.a. den grønne cube. Med disse kan du pynte hjemmet på den helt rigtige måde, og samtidig sørge for, at dit hjem er topmoderne og smukt. Eller hvad med Omaggio Julekugler (guld), der vil se helt enestående ud. Julekuglerne kommer i pakker af tre, og er håndmalede, så hver eneste kugle har fået den opmærksomhed den skulle have, for at se helt perfekt ud.

Der er prisgaranti på alt fra nøddeknækkere til figurer her på siden. Dubuy sørger for ekstra julestemning i dit hjem i den kolde tid. Opbevaring af småkager og pebernødder kan også findes her.