Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr299
    kr909
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Hoptimister

Hoptimister er søde og sjove små figurer, fremstillet i blandet andet plast eller træ, der med deres lille fjeder-korpus står og nikker og griner, når du sætter dem i bevægelse. Hoptimisterne er søde i boligen men også uhyre velegnede som gaver. Det søde brudepar er et hit til alle brudepar og Hoptimist studenterne giver alle nybagte studenter et stort smil på læben! På Dubuy er du sikret prisgaranti på de søde og skægge figurer – du finder dem ikke billigere andre steder! Se alt i boliginteriør

 
Sorter stigende

   

8 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

8 vare(r)

Hoptimister er godt design i flotte farver, der giver folk smil på læben

Med sit charmerende og glade design, er en Hoptimist den perfekte måde, at løfte humøret i rummet. Hoptimisterne er i dag blevet en anerkendt dansk designsucces. Du kan nemt anskaffe dig en figur i mange farve og størrelse lige her hos Dubuy. Bemærk de super flotte og søde Hoptimister af kobber og sølv. En Hoptimist er en oplagt gaveidé, og der findes sågar specielle udgaver, der passer særligt som gaver ved fejring af store begivenheder.

Vores sortiment indeholder hoptimister i alverdens designs, både søde, seje, sjove og enkle. Bemærk f.eks. Love Bimble, der vil være en supergod gave - måske som valentinsgave? Men også passer til alle aldre, dog nok i højst grad piger. En af de lidt sjovere hoptimister er Kvak, der adskiller sig fra de originale hoptimister, idet den er designet som frø. Denne hoptimist vil med sikkerhed få folk til at trække på smilebåndet, og vil passe rigtig fint på en drengeværelse. Ønsker man blot et dekorativt element, i form af en enkel og stilig hoptimist, er Hoptimist Bumble (kobber) en super idé. Denne hoptimist findes i flere forskellige farver, størrelser og også med andre ansigtsudtryk. Udover at være sjov, passer denne hoptimist også til det moderigtige hus.

Lad en hoptimist bidrage til godt humør i hverdagen, og husk at der er prisgaranti, når du handler på Dubuy.dk, og når du nu er i gang med at udsmykke dit hjem, kan du med fordel kigge på vores kæmpe sortiment af dekoration.

Hoptimister i stort udvalg

Har du en ven, eller et familiemedlem, som lige er blevet student, og kan du ikke lige finde på en gave, som kunne passe godt, har vi også studenterhoptimister her på Dubuy. Supersøde i forskellige farver og ansigter. Den er 15 cm og den perfekte gaveide.

Er det juletid og mangler du en lille nipsting i julegave til din ven eller veninde, har Dubuy også hoptimister i snekugler. Det er en sjov lille hoptimist med solbriller på, som fås i både stor og lille. Kender du et par, som skal giftes til vinter, har vi også et brudepar, i en snekugle.
Er du ikke lige til snekugler, men er stadig i julestemning, har vi selvfølgelig også en hoptimist med en nissehue på. Den fås også med forskellige ansigter og i forskellige størrelser.

Lys værelset op med hoptimister

Mangler dit barn en sengelampe, eller bare noget lys som kan lyse værelset op, måske en natlampe, har Dubuy et stort udvalg af hoptimist lamper. De kan fås i stor, eller i XL, og der er en del farver at vælge imellem. Du kan få en turkis, lime, rød eller hvid i begge størrelser, men hvis du ikke er til det der traditionelle farver, kan du også få den i sølv.