0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr249
    kr1999
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Højtalere

Her finder du højtalere til de allerbedste priser, hvad enten du mangler højtalere eller hovedtelefoner til din iPhone eller højtalere til tv eller Hi-Fi. Sæt lyd og musik til dit liv med speakere og lydsystemer fra flere kendte mærker. I dagligdagen er hovedtelefoner med mikrofon også praktiske. Mindre transportable højtalere i flere flotte farver er et must, hvis du elsker musik. Se alle produkter i boliginteriør

 
Sorter stigende

   

12 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

12 vare(r)

Smarte trådløse højtalere med bluetooth

Højtalere med super lydkvalitet, god bas og flot design finder du på Dubuy til den bedste pris. Speakere med bluetooth og FM radiofunktion. Du kan her se et udvalg der vil passe ind i enhver indretning. Uanset om der ønskes et lille stereo setup til minianlægget eller større højtalere, kan det findes her! Kort sagt har vi hos Dubuy et stort udvalg af udstyr til musik og lyd, der passer lige netop til dine behov.

En af de smarte, multifunktionelle højtalere er Musik Click Clock fra Gingko. Denne højtaler er både vækkeur, mikrofon og højtaler i én, samtidig med at den viser dato og temperatur. Derudover er den rigtig pæn, med LED lys og fås i sort  og eg. En anden genial højtaler er Kreafunk Aglow (hvid), der har 360 graders lyd og lampe, og desuden er udstyret med hank, eller hvad med en lille og let tilgængelig Woof It Mini Højtaler fra Sack it, der er nemt kan tages med på farten, så du ikke går ned på god musik.

Seje høre- og hovedtelefoner

Hvis du ikke befinder dig et sted, hvor du bare kan fyre den af med høj musik, betyder det selvfølgelig ikke at du helt skal undvære dem. De fleste har opdaget glæden ved et par høretelefoner, men de fleste ved også at de hurtigt kan gå i stykker. Derfor er det med at få fat i par af god kvalitet, og det finder du her. Se f.eks. Kreafunk Agem (hvid), der er både pæne, stilige og smarte. Ønsker man et par hovedtelefoner, inkluderer vores udvalg bl.a. de rå Spikes Hovedtelefoner (sølv), men der er selvfølgelig også noget til dem der ønsker noget mindre opsigtsvækkende.

Husk der er prisgaranti på vores højtalere - lige meget om det er på tilbud eller ej!