Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Fotorammer

Sorte rammer er meget populære til at indramme billeder eller plakater med, da de giver en flot resultat til et maleri, et fotografi, en tegning eller lignende. I mange tilfælde er rammen endda medvirkende til at understrege motivet. Du kan få sorte rammer med eller uden passepartout og til mange forskellige formål. Hvad end om det er til familiefotoet, venindernes fjollede billede eller bare til en tegning eller et maleri skal rammen være i en kvalitet i topklasse. Det gode ved rammerne herunder er at de alle har et præg af modernitet da man uden tvivl kan sige at Bloomingville og Hübsch, som bare er to af de mærkevarerproducenter vi tilbyder rammer af, er designerbrands med en luksuøs finish og fleksible varer. Sorte- og guldrammer er bare nogle af de mange forskellige slags rammer vi tilbyder - Her på siden kan du se de mange muligheder, vi har hos dubuy.dk. Kør blot musen ned og se hvad vi har af udvalg til dig! Se alt til indretningen

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 95

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 95

Flotte og personlige rammer til hjemmet

Det dejlige og skønne ved at have billeder i rammer hængende er at det gør det til dit personlige sted at være. Du bliver hver dag mindet om det mest betydningsfulde i livet ved blot at kigge tilbage på de uforglemmelige minder, du indtil nu har haft. Du kan derudover også bruge rammen som skulptur i rummet, eller en slags rumdeler, der altid vil være spændende at kigge på. En exceptionel ramme som er med på nutidens trend, er helt klart Hangit fotoramme, som har plads til de fleste billeder. Det er en sød og fin ramme hvor man løbende kan skifte den ud med nye billeder alt efter de nye oplevelser som tikker ind en efter en. Du kan vælge de aller bedste minder, som du enten har haft med familien, vennerne, kæresten eller lignende. Det er kun dig der sætter grænser for fantasien, og det er udelukkende dig som skaber din personlige ramme. Det er bare om at få investeret i en først.

En ramme for oplevelsens skyld og med et designermærke 

Har du måske lige været ude at rejse, eller har der på det seneste været en begivenhed som er værd at sætte i ramme, bør du også få anskaffet dig en til netop det minde. Vi har nogle gode bud på store rammer hvor dette kan indsættes i. Du kender det nok ved at du har været besøg hos nogen og de havde måske nogle billeder som var ret så mindeværdige. For det første vi lægger mærke til når vi går ind i et hjem er nok deres billeder og rammer. Få derfor anskaffet dig en her hos os. Rammer kan være i alle rum og det er kun dig der sætter en stopper for hvad rammen skal indeholde. Et konkret bud på en simpel og fin ramme kunne være J-Line-rammen. Her kan du indsætte et betydningsfuldt billede som du helt selv kan få lov til at vælge. Du kan også finde andre kendte mærkevarerproducenter som konstruerer rammer såsom: Bloomingville, House Doctor og Hübsch med flere.

Rammen som bliver det sidste touch til boligen

Vi kan ikke komme udenom at en ramme vil gøre et rum mere personligt. Når vi ser billeder, kan vi ikke lade være med at få en følelse af enten taknemlighed eller glæde. Selvom du ikke ved det, så skal du vide at en ramme kan gøre en kæmpe forskel. Udover det skal rammen også sælges i høj kvalitet, og det er lige hvad vi her hos dubuy.dk kan tilbyde. Du kan derudover finde øvrige rammer som altid kan pifte et rum op på en positiv måde. Du kan overraske en du holder af ved at sætte et billede ind af et uforglemmelig minde som du har med personen. Det er nemt, billigt og ovenikøbet super sødt. Du er mere end velkommen til at finde din drømmeramme - God fornøjelse herfra dubuy.dk.