KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Foderbrætte og fuglehuse

Når det er koldt udenfor, har fuglene svært ved at finde føde, og derfor har de stor glæde af, når entusiastiske husejere opstiller fuglehuse og foderbrætter til fugle. Husets beboere har som oftest også stor glæde ved at se fuglene boltre sig på foderbrættet og i fuglehuset, og sådan kan mennesker og naturen hjælpe hinanden. Her hos dubuy.dk har vi samlet en række fulgehuse og foderbrætter til fugle, som vi synes er anvendelige, samtidig med, at de er smukke at kigge på og dermed ikke skæmmer haven. Disse fuglehuse og foderbrætter kommer i forskellige størrelser, former og farver. De pynter, og giver både haven og fuglene en fredelige atmosfære at boltrer sig i. Her på siden vil du kunne finde mange fede designs, der både vil passe ind tidsmæssigt, men også som du kender dem; traditionelle og elskværdige. Fuglene vil elske det lige meget hvad, så valget ligger i dine hænder! Du kender sikkert selv følelsen af at vågne op til fuglenes kvidren om morgenen, og synet af, når natur og menneskers kreationer forbindes. Det store udvalg af foderbrætter og fuglehuse, gør at du som husejer nemt kan finde lige det design, der passer ind i din have. At forbinde praksis og udseende har aldrig været nemmere, og hvis du har planer om at få fugl, så har vi også et enkelt fuglebur fra Bloomingville, som kan bruges indendørs. Det handler bare om at gå i krig! Se alt til indretningen her

 
Sorter stigende

   

12 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

12 vare(r)

Se livet blomstre i fuglehuse fra Dubuy

Her på siden kan du finde brands som; Ib Laursen, Bloomingville, Eva solo og mange flere. Alle med det tilfælles at de udvikler levesteder til fugle. Mange fugle har svært ved at finde optimale levesteder til dem selv og deres kommende unger, og det kan somme tider føre til at fuglene ender et sted, hvor de ikke kan finde føde nok, og derfor dør. Du kan hjælpe disse fugle med at få føde, hvis ikke også et ideelt hjem, ved bare at placere ét enkelt fuglehus i din have. Disse fuglehuse kan stå hele året rundt, og forsager ingen problemer for hverken dig eller fuglene selv. Derimod er fuglene faktisk en hjælpende hånd i haven. De gør stor nytte ved at æde alle former for insekter og andre smådyr. Bortset fra, at dette er et drømmescenarie for dig, så er dét at fange føde nok til fuglefamiliens unger det vigtigste for forældrene. Denne situation gavner begge parter, og er endnu en fantastisk grund til enten at skaffe sig et foderhus, et foderbræt eller et fuglehus. Alt gør en forskel, og lidt er bedre end ingenting. Det fantastiske ved at have fugle i haven er netop at se deres liv blomstre, og at se dem trives i dine omgivelser.


Vores store udvalg af foderbrætter og fuglehuse

Var det fx noget med et foderbræt fra Born in Sweden? Den minder en smule om Eva Solos foderbræt i det, at den har en gennemsigtig kugle omkring selve foder-delen, men adskiller sig ved at blive monteret direkte på vinduesglasset. På den måde kan du få fuglelivet næsten helt ind i stuen.
Eller hvad med en foderkugle fra Eva Solo? Foderkuglen er helt gennemsigtig, så du kan se fuglene direkte gennem dit vindue. Den er perfekt til dig der elsker fugle, eller vil give dine børn en oplevelse. På denne måde kan du komme helt tæt på fuglene, uden at skræmme dem væk.
Har du ikke et oplagt sted til at hænge et fuglehus, har vi også et fritstående foderbræt til fugle lavet i rustfrit stål fra tyske Blomus. Det er rigtig smart, og så kan du stille den lige midt i haven som ekstra pynt eller havedekoration, samtidig med at den tjener et godt formål.
Til dig der ønsker et mere ordinært og velkendt fuglehus, har vi muligheder i lange baner. Når du kigger på de mange fuglehuse, kan du sætte dig ind i rollen som ejendomsmægler, og vælge det hus du mener er allerbedst for både fuglene og din stil. Går du efter noget ovre i den moderne stil, så tilbyder vi en del fuglehuse- og brætter, der er en eksakt kopi af nutidens modeorientering. Og så har vi naturligvis en masse flere – gennemgå vores sortiment her på siden og se, hvilken foderstand, fuglehus eller foderkugle du gerne vil tilbyde din haves fugle. Og nyd så, at du kan få fuglelivet helt tæt på.