UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Fade og skåle

Her hos dubuy.dk kender vi til vigtigheden af aldrig at gå ned på fade og skåle. Vi har derfor gjort det nemt for dig at få et overblik over vores store sortiment, så du kan vælge de fade og skåle, der netop passer til dig, dit temperament, dit interiør og din pengepung. Se alle produkter i boliginteriør

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 259

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 259

Fade og skåle i alverdens designs

Måske tænker du ikke så meget over, hvor meget, du egentlig bruger dine fade og skåle. Men det ville du med garanti gøre, hvis du slet ikke havde nogen. For fade og skåle bruges til mere eller mindre alt! Til frugten på spisebordet, til servering af maden, til fredagsslikket, til de skruer, du snart skal have skruet i reolsystemet, til din datters hårelastikker, de ekstra Kalaha-kugler og til alverdens andet dims og dut.
 
De fleste, der ynder at gå på loppemarked, har en hemmelig drøm om at finde en intakt Krenit-skål til en overkommelig pris. Det sker desværre sjældent, men nu har Normann Copenhagen relanceret den klassiske Krenitskål, og du finder den her hos os i mange forskellige størrelser og farver.
 
Du finder også smukke opbevaringskrukker/-skåle fra Kähler, deriblandt de elegante Omaggio Glas Skåle, der findes i flere farver samt elegante brødposer (som fungerer som en slags skåle) fra Stelton. En af disse er Brødpose (stor/sort). Eller hvad med de flotte skåle fra Robex i plast, der imiterer træ på ydersiden og har en flot, klar farve på indersiden? Den findes i flere forskellige farver, former og størrelser! Er du på jagt efter ildfaste fade, kan vi også hjælpe dig – vi har bl.a. Le Creusets smukke rektangulære fad, der kan gå i ovnen, ligesom vi har en flot ’serie’ af stabelbare ildfaste fade fra Menu.
 
Vi har ofte tilbud på både fade og skåle, hvor du har rig mulighed for at gøre en rigtig god handel. Har vi ikke tilbud, har vi prisgaranti – så her hos dubuy.dk bliver du aldrig snydt!