UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Dørmåtter

En dørmåtte skal lægges mærke til, når man besøger et hjem for første gang. Hos Dubuy finder du et stort udvalg af stilfulde tæpper, løbere og dørmåtter. Forny din indretning med smukt design. Det er let at finde den størrelse, din bolig mangler. Vælg din nye dørmåtte til entreen eller terrassedøren her på siden, og få den leveret hurtigt til døren, nemt og uden besvær. Dørmåtter med morsom tekst eller stilrent design er at finde til den bedste pris her på siden. Dørmåtterne findes i forskellige farver, størrelser og designs. Derudover kan du finde dit yndlingsmærke såsom at købe det hos. Vi tilbyder dørmåtter fra designerbrands som Bloomingville, Ib Laursen og Zone. Vores dørmåtter kan pifte din dør op. Er du til det simple eller udfordrende? - Lige meget hvad tilbyder vi det hele her hos DuBuy.dk. Som en reminder har vi prisgaranti på alle vores produkter, så er du i hvert fald sikker på at få dørmåtterne til den bedste pris her hos os. Se alt til indretningen her

 
Sorter stigende

   

22 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

22 vare(r)

Ensfarvede eller mønstrede dørmåtter til hele hjemmet

Hos Dubuy finder du et stort udvalg af smudsmåtter fra fede mærker. Her har vi det helt rigtige tæppe eller dørmåtte til dig, uanset om du leder efter et praktisk tæppe som kan vaskes eller en stilren og skridsikker dørmåtte. Vi har tæpper og gulvmåtter til alle husets rum. Sjove dørmåtter med tekst får dine gæster til at smile og tilføjer lidt ekstra til indretningen. Når de træder ind i huset, får det med garanti dem til at smile med en udfordrende dørmåtte. Du kan også investere i en måtte med et motiv, så du kan sætte præg på stilen, inden man når helt ind i huset. Du kan vælge en med en masser farvekombinationer men også helt enkelte modeller. Ønsker man en mindre opsigtsvækkende måtte, der dog alligevel er af unik karakter kan du bestemt også finde dem herover, da vi har en masser af muligheder indenfor det.

Dørmåtten der skal gøre en forskel!

Ib Laursen måtten er en rigtig gode mulighed for en enkel og flot måtte, der vil passe ind i de fleste hjem. Bemærk også Tica Copenhagen Måtte/Løber, der med sit utrolig stilrene og moderigtige design, passer ind som en naturlig del af indretningen i de fleste hjem, og desuden findes i tre størrelser. En anden mulighed er Bloomingville dørmåtterne, der er superpopulær, og ikke mindst meget elegant. Den vil pynte hjemmet fra dag ét, og er let at gøre rent. Desuden kan du være sikker på en kvalitet i topklasse. Uanset hvilken dørmåtte du vælge, så har de alle et enestående og uimodståeligt look som er værd at vælge som dørmåtte. Vi håber på et godt køb herfra dubuy.dk. Vi vil i hvert fald gøre det bedst mulige arbejde for at leverer den med kvalitet og hurtigst muligt.

Find også dekorationsmuligheder som sammensætning til dørmåtten

Har du fundet den perfekte måtte til entreen, kan du eventuelt også tage et kig på vores udvalg af bænke og udsmykke entreen yderligere. Entreen er det første indtryk din inviterede gæst får af dig, når de kommer på besøg. Derfor kunne det være en god mulighed at finde en dørmåtte som beskriver dig. Det er bare om at kigge i vores enorme udvalg af dørmåtte herpå dubuy.dk. Find gerne din yndlings dørmåtte, som skal pynte det næste stykke tid, her hos os. Det er op til dig, hvordan du ønsker at indrette din bolig så den bliver moderne. Husk der er prisgaranti på alle måtter på Dubuy.dk uanset deres størrelse, mærke eller farve!