'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Dekoration

Der er alt til enhver smag herfra dubuy.dk af når det gælder dekoration. Alle hjem kan trænge til et lille pift – ofte er det de små dekorative ting der gør forskellen. Herunder finder du et kæmpe stort udvalg med massevis af spændende produkter til hjemmet – lige fra de flotte plakater til moderne brugskunst. Så slip du bare kreativiteten løs og find lige det du står og mangler. Du kan nemlig både finde fine studentergaver, stilfulde påskeophæng og fancy plakater. Dekoration er ofte det sidste touch til boligen og oplyser i mange tilfælde huset med en god energi. Det kan også sikre et hjem med elegance. Du kan finde dekoration og pynt i forskellige mærkevarer, til en god kvalitet og ikke mindst til en fair pris. Du kan indrette nedenstående dekorationer til et simpelt og fint hus, men det passer også til et mere kontrastfyldt hjem. Vi prøver altid at gøre vores udvalg varieret, og prøver i den grad at være med på de nyeste trends. Du har nu derfor muligheden for at garantere fashionable og fornemme kontraster til dit ynglings rum. Se alt til indretningen

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 26

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 26

Gør hjemmet dekorativt igen

Her på siden tror vi, alle kender det med, at man vænner sig til tingene som de ser ud og når man så et øjeblik sidder og kigger rundt – så ser man pludselig at det ser lidt tomt ud på reolen, den der gamle pynteting trænger til udskiftning eller måske skal farverne i rummet ændres lidt. Ofte er det jo ikke særlig meget der skal til før tingene igen ligner en side taget ud af det nyeste boligmagasin. Med alle disse skønne dekorative ting til hjemmet er der mulighed for at skabe den hygge og stil som I ønsker.

Stort udvalg af dekorationer

Wall box aflang (klar) opbevaringskasse fra Neon Living er en af de populære produkter i denne kategori. Den kan hænges op på væggen og måler 40x20x10 cm. Den er perfekt til opbevaring af magasiner eller andet dekorativt. Disse opbevaringskasser findes i flere forskellige farver og 2 forskellige størrelser.

Et andet populær produkt er Zuny russell terrier.  Züny er kendte for deres udvalg af de fineste sjove dekorative  dyr. Denne søde figur er af en hvid Russell Terrier med brune pletter. Den er produceret i kunstlæder med fyld af polyester og stålkugler. Den kan benyttes som den fineste dørstopper eller evt. som bogstøtte. Den vejer 1,25 kg. og måler 25x17x8,5 cm.

Dekoration som er værd at få fat i 

Vi går da alle og ønsker os, at vi har drømmehuset med en fremragende indretning, men hvorfor skal vi holdes tilbage? Herfra dubuy.dk vil vi gøre vores yderste for at I som kunder bliver tilfredse med den købte varer, og for at det vil give pote til dekorationen af boligen. Vi prøver først og fremmest at gøre produkterne unikke og specielle for deres udsende, og med mærkevarer produkter som Hoptimist, Simon Holst og Norman Copenhagen, som kun er et lille udvalg af de mærkevarer vi sælger produkter af, kan vi med sikkerhed sætte et tjek over den på listen. Derudover finder vi exceptionelle og kreative pynteting som er et must i en enhver indretning. Dekoration er også med til at give liv i huset. For eksempel kan en vase fra Norman Copenhagen eller Lyngby give blomsterne en fænomenal udstråling. Det gode ved vores vaser er at du også kan finde dem i simple versioner, og dermed kan du sætte forskellige blomster i til årstidens trend. Kähler laver også attraktive skulpturer som KÄHLER STORIES OF EVE LOVE IN MOTION (H29CM) og KÄHLER STORIES OF EVE TENDERNESS (H34 CM), og de er bestemt et kig værd.

Pynteting til hjemmet

Du kan selvfølgelig også kigge rundt i vores andre udvalg af pynteting til hjemmet, hvor du blandet andet kan støde på små søde ting som kan betyde og gøre store ting for indretningen. Det at skifte de slidte og brugte ting ud med en sprit ny gør en kæmpe forskel. Det er ikke kun pynteting vi tilbyder, men hvis du lige går og mangler noget, så er dubuy.dk det perfekte sted. Vi kan også tilbyde nydelige ure, fashionable gulvtæpper og ikke mindst skønne lamper som ikke er til at få nok af i huset, med en del mere. Vi håber på et godt samarbejde, og vi håber at du får det bedste ud af vores produkter. Du er mere end velkommen til at kigge rundt og finde lige netop det der mangles til din indretning.