'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr74
    kr213
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Boghylder og bogstøtter

Hvem kender ikke til det at have bøger og blade liggende og flyde i store stabler, der så let som ingenting vælter. Og som er vældig svære at gøre rent bagved? Hvem kender ikke også til at have en dekorativ bogreol, men ikke nok bøger til at fylde den med – med det resultat, at de bøger, man så har, vælter for et godt ord? Men det er der heldigvis råd for. For her hos dubuy.dk har vi et udvalg af enkle, diskrete boghylder i god kvalitet, og som designmæssigt ligger helt i top. De fine boghylder vil pryde på dit kontor, i din stue eller på et værelse. De kan bruges til diverse ting, så vær bare kreativ og dekorer de fine hylder med andre pynteting og nips. Boghylderne kan fås i mange forskellige størrelser og i mange forskellige farver og udformninger. Der findes både de mere minimalistiske og klassiske designs, men også nogle mere anderledes og kreative boghylder. En bogreol kan være en meget praktisk og effektiv men på samme tid have et præg af den moderne trend. Herunder finder du vores udvalg af boghylder og bogstøtter som kan placeres i ethvert moderne hjem. Find alle produkter i bolig interiør her

 
Sorter stigende

   

3 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

3 vare(r)

Unikke boghylder og bogstøtter

Her på siden har vi samlet møbler til de bevidste og boliginteresserede kunder og de reoler du finder, her på siden er bestemt ingen undtagelse. Bogreolerne er smukke og funktionelle på hver deres måde og kan komplimentere ethvert rum. De kan placeres i alle rum og kan have forskellige funktioner, de kan bruges til opbevaring af bøger, men også til pynt og diverse småting. Hvis du mangler opbevaringsbokse til at holde styr på alt rodet eller eventuelt bøgerne som flyder rundt omkring, så kan du bestemt også finde det her hos os. Det kunne også være en anderledes måde at holde rent på, og den er super praktisk samtidigt.

Find din boghylde og bogstøtte med et præg af et moderne designerbrand

Designerne, som vi forhandler her på siden, har både kreeret minimalistiske og simple designs, men de har også givet sig i kast med at designe mere rustikke, specielle og unikke reoler som Bogreol Fushion i sort. Denne reol er et unikt og specielt møbel, som kan bruges til at give et rum mere stil og personlighed. En boghylde eller bogstøtte kan gøre rigtig meget i boligen. Det skaber orden i tingene, og de er superfine at have stående på reolen eller den ophængte hylde. Hvis du har nogle magasiner som også mangler en plads i hjemme så kan du tjekke vores magasinholdere ud.

Boghylden eller støtten præcis til dig

Du kan f.eks. stille bøger, magasiner og aviser på boghylden eller bogstøtten, eller slippe din fantasi løs og bruge den som netop du vil til dekoration til hjemmet. Vores kreative bogreoler har mange gode egenskaber. De findes nemlig til enhver smag, så vær ikke bange for at du ikke kan få en hjem i din boligindretning. Du kan finde bogreoler i forskellige farver, højder, størrelser og ikke mindst fra forskellige mærkevarerproducenter. Vi forhandler med dygtige firmaer, og blandt dem kan vi tilbyde boghylder og bogstøtter fra designerbrands såsom: Züny, House Doctor og Bloomingville. Du kan tjekke vores sortiment ud og finde den boghylde eller bogstøtte som passer bedst ind i din boligindretning. De er på mange måder så forskellige, men har det tilfældes at alle mærker står indenfor at kvaliteten skal være i top, mens priserne skal være billige. Nu vi er i gang med at gøre det nemmere for os selv, kan en skraldespande også være nyttig i mange tilfælde. Til os de lidt dovne, som ønsker et pænt og opryddeligt element kan skraldespanden være guld værd at få anskaffet. Så er det jo godt at vi herpå dubuy.dk også forholder det til dig som kunde.

Slip kreativiteten løs med bogstøtterne og bogholderne herfra DuBuy.dk

Her på Dubuy.dk har vi massevis af forskellige og unikke bogstøtter, som passer helt perfekt til enhver bolig. Hvis du er meget glad for dyr, bliver du glad for at høre, at det har vi nemlig også her på Dubuy. Disse bogstøtter kan du finde fra mærket J-Line. De er supersøde og nuttede at have med i den moderne boligindretning. De er ovenikøbet rigtig unikke. Har du fået investeret i en boghylde eller bogstøtte, og mangler du endnu noget enestående at have stående i huset, er det oplagte hjørne til dig i vores enorme udvalg de fine dekorationsmuligheder. Dekoration er en god mulighed for at skabe farvekombinationer, kontraster og blikfang i det moderne hjem. Som en lille reminder kan du mens du shopper huske på, at vi har prisgaranti på alle vores produkter!