'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Bakker

Ofte tænker vi på bakker som noget der skal fragte service fra a til b, men bakker kan også bruges til mange andre dele af boligindretningen. Bakker er nemlig en dekorativ og enkel måde at skabe mere personlighed i boligindretningen. For eksempel kan de bruges i vindueskarmene med et par bloklys. Under denne kategori finder du en lang række bakker, som kan bruges til forskellige formål lige fra servering af diverse retter til pynt rundt omkring i hjemmet. Se alle produkter indenfor bolig interiør

 
Sorter stigende

   

18 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

18 vare(r)

Kikkerland Bakker, følger tidens trends

Mini serveringsbakker fra Kikkerland forstår i den grad at følge med tidens trends. Disse serveringsbakker passer perfekt til når du skal invitere på tapas og andre lette retter og snacks. Ønsker du et større udvalg af serveringsbakker i diverse størrelser kan de med fordel bruges sammen med Astro bakkerne fra Normann Copenhagen, der fås i forskellige størrelser. Blandt andet denne, Astro Bakke 12x20cm.

Er du på jagt efter noget, der skal pynte på diverse hylder og borde rundt omkring i hjemmet vil Folk lysestagebakke fra Normann Copenhagen, være et godt bud. Det minimalistiske design pryder den nordiske indretning og skaber både en god stemning med levende lys, samt gør sig praktisk da bakken sørger for at der ikke spildes stearin på møblerne. Folk lysestagebakke fra Normann Copenhagen fås både til fyrfadslys og kronelys. Mangler du derimod noget dekorativt at stille diverse pyntegenstande på, er der også råd for det. Bloomingville Bakke fremstillet i kejsertræ, holder de rene og lyse linjer, der lader dine personlige ejendele komme i fokus, alt imens bakken giver dig prikken over i’et til indretningen af boligen.

Er du også fan af det store udvalg af Merakis mange luksuriøse produkter, og ønsker du at se det smukke design hver dag, er Meraki bakke også at finde på siden. Bakken, der måler 30x20x3,5cm er et oplagt valg til at sætte diverse cremer og kosmetikprodukter på, men den kan sagtens indkorporeres i andre rum i huset, hvis du ønsker et mere råt og industrielt look

Klassiske serveringsbakker i innovative designs

Hvis det er en klassisk serveringsbakke du er ude efter, findes der her på siden en lang række, i forskellige former, materialer og designs, der gør at den passer ind i netop dit hjem. Eva Solo serveringsbakke har et tidsløst design og med den klassiske sorte farve, vil den gøre sig godt i ethvert hjem. Og hvis det måske ikke lige er dig, findes der også serveringsbakker fremstillet i kejsertræ som denne Bloomingville bakke, der har en frisk naturlig farve med et motiv i midten og en smuk rund form.