Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr29
    kr49
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Askebægre

Hører du til blandt den del af befolkningen, der ryger, eller har du venner, der ryger, og som du gerne vil give noget pænt at skodde deres cigaret i, når de er på besøg? Så er vores udvalg af askebægre lige noget for dig. Vi fører en række askebægre, der alle er lavet i stål, og fælles for askebægrene er, at de har et tætsluttende låg, så du ikke bliver generet af skodder, der ’ligger og ryger færdigt’. Askebægre er sikkert også noget, mange især vil sætte pris på, at du har. Det kan være din partner, som ikke vil have at du smider cigaretter rundt omkring i haven, eller ganske simpelt gerne vil passe på vores natur. Det kan også være, når mor og far er på besøg og de synes, det er noget værre svineri og ikke nok med det, er det også dårligt for dyrene og miljøet og alt det, de nu kan finde på at sige. Alle de ting du kunne undgå, ved at købe dig et fint lille askebæger til en overkommelig pris. Se vores lækre tilbud som ikke koster det helt store herpå DuBuy.dk! Se alt i boliginteriør

 
Sorter stigende

   

4 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

4 vare(r)

Fra grå til farverige askebægere og cigaretholdere

Askebægre, vi kender dem alle, alle har set en eller anden form for et askebægre før. Nogle er set udenfor caféer, biografer, busstoppesteder, i biler og alle andre steder. Så langt man kan huske tilbage, har man altid røget og på den måde, har der næsten også altid været askebægre. Askebægre begyndte først rigtig at blive moderne i starten af 1900-tallet, hvor det sidenhen er kommet mere og mere frem med forskellige ændringer og designs. Dengang brugte man måske ikke ligeså meget tid på at designe og udtænke dem, hvor man i dag bruger meget tid på at finde den helt rigtige og praktiske til sit eget brug. I dag kan de være pyntet med alverdens ting, være meget farvestrålende og have specielle design. Nogle af dem er også ligesom dem i gamle dage, nem at have med at gøre og lavet af en eller anden form for stål. Det handler i bund grund helt enkelt om, at det bare skal være et bæger, som kan parkere dine skodder. Et godt mærke hvor du kan finde disse ting er Wesco. Her kan du finde en masse ting til at holde orden i dine eller andres sager. 

Vores praktiske askebægre og cigaretholdere

Der findes næsten alle former for askebægre. De klassiske som blandt andet kan være lavet af glas, dem som sætter farverne på spil eller dem som man ser rundt omkring i byen. Vi har i hvert fald nogle som kan bruges til enhver smag, så du skal nok finde den ønskede. Stilen på askebægrene er klassisk og enkel – tidløst design, der er lige så smart om 5, 10, 15, 20 år, som det er i dag. Se bl.a. bare det smarte Vippeaskebæger (stor) fra Stelton, der blot skal vendes en gang, og så er alt skidtet gemt godt væk. Den er super smart og ikke mindst praktisk, hvilket gør den tidløs, fordi den vil være præcis lige så funktionel og nem at håndtere langt ud i fremtiden. En af de gennemtænkte er også Wesco Vægaskebæger i stål, der let kan monteres der hvor du ofte har behov for en askebæger. Med et vægaskebæger er du sikker på, at det ikke bliver væk, og du har altid et lige ved hånden, hvis du monterer det på, der hvor du altid sidder. Det vil også være et smart tiltag, hvis du ofte har rygende gæster, for med et vægaskebæger, ser det mere rent og officielt ud, og folk vil tænke lidt mere over, hvor de gør af deres skodder.

Cigaretholderen og askebægeret som får styr på livet

Et askebæger eller cigaretholder kan også gives i gave til en du holder af. Et askebæger eller cigaretholder kan pyntes på mange forskellige måder og det kan være det sidste touch du lige går og mangler for at holde din bolig ren. Du kan også købe noget dekoration til enten boligen eller bare som ekstra tilbehør til cigaretholderen eller askebægeret. Du spiller i hvert fald for at have cigaretter liggende overalt. Nu vi snakker om at være et rodeholde kan det at få anskaffet en skraldespand gøre meget. Vi har ofte tilbud på mange af vores produkter her hos dubuy.dk, men er du på jagt efter et askebæger – det være sig et askebæger til inden- eller udendørs brug – og/eller en cigaretholder, og har vi ikke tilbud på det på det præcise tidspunkt, så husk, at vi altid har prisgaranti på vores varer.