KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Affaldsspand

Mangler du nogensinde den perfekte affaldsspand? Den der affaldsspand som passer perfekt til indretningen, den som ikke er i vejen, men stadig ikke er for lille. Lige den har vi til dig. Vi har et stort udvalg af  varianter, i forskellige farver og størrelser. Du kan få affaldsspande fra mærker som Bloomingville, Zone og Wesco. De er populære mærker, som du aldrig kan få nok af. Du kan få affaldsspande med pushknap i bunden eller en låge i toppen. Uanset hvilke farver der passer bedst ind i dit hjem, så er det næsten sikkert at vi har dem. Vi har affaldsspande i en smuk rød, en simpel grå, en flot hvid eller en stilsikker sort. Vi har mange forskellige størrelser og former, som f.eks. En smal, høj affaldsspand som kan rumme en masse, men stadig stå i hjørnet uden at fylde for meget. Vi har også en mere klassisk fra House Doctor, som er af metal og passer perfekt i et stilrent køkken. Se alle bolig interiør varer

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 39

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 39

Vores store udvalg af affaldsspande indeholder et virvar af forskellige former og farver. Men du skal ikke blot have den perfekte affaldsspand, du skal også have alt andet i køkkenet, så det passer til din affaldsspand. Vi har et stort udvalg af koste & fejebakker, kurve, lamper og ure, som du kan sætte sammen så det passer perfekt ind i dit hjem.

 Wesco - affaldsspande

Wesco er et ekstremt populært mærke når det kommer til affaldsspande. De har et enormt udvalg af forskellige former for affaldsspande. De er runde, høje, smalle eller noget helt fjerde. Wesco er blevet populære fordi de altid har nogle fede, retro og specielle designs. De går meget op i at designe noget som passer ind i alle hjem, men samtidig skiller sig ud. Affaldsspanden Pushboy gør dette rigtig godt. Pushboy er en af de affaldsspande som Wesco er mest kendte og elskede for. Den er simpel, men samtidig flot. Den fås i flere farver og derfor passer den også ind i et mere farverigt hjem, hvor man måske ikke ønsker så meget hvid og sort.

 En af Dubuy.dk’s mest populære affaldsspande

 En af de mest populære affaldsspande på Dubuy.dk er en smuk udgave fra Bloomingville. Den har et simpelt design, som giver den et stilrent udtryk, men samtidig falder den ikke bare i et med væggen. Den fås i et udvalg af farver, så du er sikret den bedste farvekombination i forhold til indretningen i dit hjem. Bloomingville har desuden mange andre ting til indretningen i dit hjem. Du kan finde ting til køkkenet, badeværelset, stuen eller noget helt andet - alt sammen i flotte designs og god kvalitet.