Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Toiletrulleholdere

Det er svært at undvære toiletpapir på badeværelset, og når nu du kan få alt til badeværelset i elegante, designede versioner, kan du naturligvis også få toiletrulleholdere, der er til at holde ud at kigge på. Så ud med oldemors hæklede variant, der stammer tilbage fra dengang, ruder konge var knægt, og ind med de nye spillere på toiletrulleholder-markedet.
 
Sorter stigende

   

11 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

11 vare(r)

Kæmpe udvalg af forskellige toiletrulleholdere

Her hos dubuy.dk fører vi mange forskellige holdere til toiletpapir – hovedparten fra Neon Living og tyske Blomus! Toiletrulleholderne fra Neon Living er lavet i akryl og fås i flere forskellige flotte farver, mens papirholderne fra Blomus! er mere klassiske i sit udseende og materialevalg.

Det er en smagssag, hvorvidt du foretrækker fritstående toiletrulleholdere eller toilepapirholdere, der hænger på væggen. Det er også individuelt – og op til det øvrige tilbehør på badeværelset – hvorvidt det er toiletrulleholdere i messing, plast eller stål, der passer bedst hjemme hos dig.
Kig dig omkring her på siden, og gør op med dig selv, om du er mest til sprælske farver i plast, eller om det er stål, der skal til, før dit badeværelse får et gevaldigt pift. Og husk på, at det bliver lidt sjovere at gøre toilettet rent efter brug, hvis værktøjet til at gøre det med er i orden.