sOMMERUDSALG - OP TIL 80% rabat  - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Toiletbørster

Der er ingen vej uden om en toiletbørste, hvis du vil sørge for, at dit toilet fremstår rent efter gentagne besøg. Så hvorfor ikke skifte den kedelige toiletbørste ud med en lidt mere elegant eller måske endda humoristisk toiletbørste, når nu den alligevel skal være der?

Toiletbørster

Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 62

Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 62

Toiletbørster for enhver pengepung

Der er lidt for enhver smag – og for enhver pengepung. Der er elegante, sjove, enkle, moderne toiletbørster, væghængte toiletbørster, toiletbørster til at stå, toiletbørster med og uden låg, og så videre. Så som du kan se, behøver du ikke at punge ud for en Vipp toiletbørste for at få stil og elegance på badeværelset.
 
Vi har mange forskellige toiletbørster fra Zone her på siden, og fælles for dem er, at de er enormt stilrene og enkle i deres udtryk. Du kan vælge en toiletbørste, hvor der er knald på farverne, eller du kan tage den mere klassiske i børstet eller blank stål.
 
Er du til lidt mere spræl, kan du vælge den sjove og anderledes Ballo-toiletbørste fra Normann Copenhagen eller den humoristiske Help!-toiletbørste fra Propaganda. Derudover kan du vælge mellem flot udformede toiletbørster fra både Mette Ditmer og tyske Blomus!