'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering

Product was successfully added to your shopping cart.

Opbevaring

Hos dubuy.dk kan du få mange forskellige opbevaringsløsninger til badeværelset. Opbevaring er mange forskellige ting og fås i alverdens farver, former og faconer. Og det er de færreste, der kan undvære opbevaring af nogen art – Hvordan skal alle vatpindene, shampooflaskerne, børnenes badelegetøj, vaskepulveret til vaskemaskinen, og så videre ellers blive stuvet af vejen? På badeværelset bruger man meget af sin tid hver dag. De ting man bruger, skal selvfølgelig også være pænt opbevaret, så det vil fremstå bedre og mere organiseret. På denne måde, er det også lidt nemmere at komme til tingene. Ja! - Og hvem gider at have alle tingene til at flyde over hele badeværelset, især de ting man kan snuble over. Man står i badet i sine egne tanker og pludselig, så siger det svup og man er nede på gulvet med et ordentlig rabalder. Det er ikke særligt sjovt, det er her, hvor opbevaringen kommer til undsætning. Tingene til shampoo og balsam kan stå inde i badet, men det kan også stå ved siden af vasken, hvis det er ønsket. Udvalget kan gå fra den mest praktiske kasse til den flotteste krukke. Der er ingen begrænsning, idet det er dit helt eget valg. Vi har også i flere forskellige størrelser, der er, både til smykkerne, planterne, pynten, sminken, de plejende produkter og alt det, der ellers hører til på et badeværelse. Scrol ned for at se vores brede udvalg af opbevaringskasser til badeværelset. 

 
Sorter stigende

   

9 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

9 vare(r)

Opbevaringskasserne til badeværelset i lækre materialer

Hos dubuy.dk gør vi os meget i mange forskellige slags opbevaring. Til badeværelset såvel som andre rum, men der er jo ingen, der siger, at du ikke kan bruge opbevaringsbøtter i træ, glas eller plast i badeværelset, blot fordi det oprindeligt var tiltænkt andetsteds i boligen. Træ er for eksempel noget man sjældent kører træt i, det giver en form for ro og gør rummet mere frisk og skandinavisk. Det er der vel ingen af os der vil gå glip af. Hvis man så derimod slår over i glas, er det noget, der vil pifte ethvert badeværelse op. Det er noget af det mest elegante materiale, man kan have stående i badeværelset. Glas gør omgivelserne rummelige og livlige. Plast er meget funktionel og nem at rengøre, så man behøver ikke mere end vand og en klud, når det skal rengøres. Plast tager heller ikke skade, det er praktisk og sådan vil det altid være. Alle disse materialer har det tilfældes at de kan være med til at designe et moderne hjem. Noget andet som du kan matche din opbevaringsboks med, er de smukke vasketøjskurve som vi har et bredt udvalg af herpå hjemmesiden.

Udover de glamourøse opbevaringsbøtter finder du også spejle og personlig pleje til dig!

Du kan også være så heldig at finde din kommende spejl i vores lækre sortiment af badeværelseselementer. Et spejl er altid praktisk og brugbart når man lige vil tjekke håret eller frisuren, makeuppen eller outfittet. De smukke spejle passer perfekt ind i den moderne badeværelsesindretning. Den personlige pleje er nødvendig for dig og din krop. Vi har nemlig et godt og stort udvalg af ting til den personlig pleje, til alle aldre. Hvis det er kroppen, der skal skrubbes og tænderne der skal gnubbes, har vi også noget af det. Kropssæbe har vi i mange forskellige dufte og variationer.

Tjek de lækre varianter opbevaring samt bademåtter til badeværelset ud nu du er i gang 

Vi har også opbevaring til nogle af de produkter, man bruger udenfor badet. Her tænkes blandt andet på sminken, når man for eksempel skal til en familie fødselsdag, eller når man trænger til en god fugtgivende bodylotion. Vi forhandler også med søde varianter af bademåtter, det er sådan set helten på badeværelset. Den vil absorbere det overskydende vand, der ligger på gulvet efter badet, samtidigt med at den forhindrer en i, at man ikke glider på det glatte gulv. Det vil også give farve på badeværelset. Hvis du har et kedeligt og mangelfuldt badeværelse, så skal du helt klart gå efter de farvede måtter, men hvis du har et farverigt badeværelse, så er det netop op til dig at pifte det endnu mere op, eller finde de farvekonstraster som vil være pænest i dine øjne.

Det sidste touch til det moderne badeværelse kan fuldføres med opbevaring

Du kender nok til det med at rode en del, og en undtagelse er bestemt ikke ude på badeværelset. Det er bare en af grundene til at få anskaffet sig en spritny og effektiv opbevaringsboks her hos os. Men hold fast, for herpå dubuuy.dk producerer vi ikke varer for enkelt begyndelse. Nej! Du skal få anskaffet dig en opbevaringsbøtte her hos os fordi du skal give badeværelset et pift. De altid unikke, fancy og enestående opbevaringsmaterialer herpå siden, kan placeres overalt i ethvert moderne hjem. Kender du også til det med at badeværelset kan blive brugt som ’’skraldespand’’ for alt det gamle og lugtende tøj. Med en vasketøjkurve med et præg af nutidens trend vil med garanti holde styr på alt rodet. Med henholdsvis opbevaring og vasketøjskurven gør vi livet nemmere for dig.

Lækre varianter af opbevaringsholdere i kendte designerbrands

Du skal ikke være bange for at dit yndlings mærke ikke er her hos DuBuy.dk. Vi har nemlig et bredt udvalg af dem vi forhandler med. De har alle det tilfældes at deres kvalitet er i verdensklasse. Vi forhandler opbevaring med bl.a. Bloomingville, OYOY, House Doctor, Muubs og Lene Bjerre. Du bør også tjekke vores enorme udvalg af toilettasker og sæbedispensere ud. De mangles næsten altid en moderne udover, men her hos os har vi samlet de aller yndigste. Vi vil gerne på DuBuy.dk pointere at vi har samlet de nyeste og mest populæreste kollektioner ud, så du har noget specielt at kigge rundt i. Som en reminder har vi prisgaranti på alle vores varer, så hvis det ikke lige er under denne kategorien pengene skal bruges så tjek vores enorme udvalg. Vi håber din næste investering bliver her hos os!