OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr13
    kr3900
  2.  
  3. -
Farve

Product was successfully added to your shopping cart.

Opbevaring

Opbevaring til badeværelset

Hos dubuy.dk kan du få mange forskellige opbevaringsløsninger til badeværelset. Opbevaring er mange forskellige ting og fås i alverdens farver, former og faconer. Og det er de færreste, der kan undvære opbevaring af nogen art – hvordan skal alle vatpindene, shampooflaskerne, børnenes badelegetøj, vaskepulveret til vaskemaskinen, og så videre ellers blive stuvet af vejen? 

På badeværelset bruger man meget tid hver dag. De ting man bruger der, skal selvfølgelig også være opbevaret, så det vil fremstå bedre og mere organiseret. På denne måde, er det også lidt nemmere at komme til tingene. Ja, og hvem gider at have alle tingene til at flyde over hele badeværelset, især de ting man kan snuble over. Man står i badet i sine egne tanker og pludselig, så siger det svup og man er nede på gulvet med et ordentlig rabalder. Det er ikke særligt sjovt, det er der, hvor opbevaringen kommer til din undsætning. Tingene til shampoo og balsam kan stå inde i badet, men det kan også stå ved siden af vasken, hvis det er ønsket. Udvalget kan gå fra den mest praktiske kasse til den flotteste krukke, der er ingen begrænsning, idet det er dit helt eget valg. Vi har også i flere forskellige størrelser, der er både til smykkerne, planterne, pynten, sminken, de plejende produkter og alt det, der ellers hører til på et badeværelse.

Opbevaring

Sorter stigende

   

1 til 24 af 233

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 233

Opbevaring til badeværelset

Hos dubuy.dk gør vi os meget i mange forskellige slags opbevaring. Til badeværelset såvel som andre rum, men der er jo ingen, der siger, at du ikke kan bruge opbevaring i træ, glas eller plast i badeværelset, blot fordi det oprindeligt var tiltænkt andetsteds i boligen. Træ er for eksempel noget man sjældent kører træt i, det giver en form for ro og gør rummet mere frisk og skandinavisk, det er der ingen der vil gå glip af. Hvis man så tænker på glas, er det noget, der vil pifte et rum op. Det er noget af det mest elegante materialer, man kan bruge. Glas gør omgivelserne rummelige. Plast er meget funktionel og nem at rengøre, så man behøver ikke mere end vand og en klud, når det skal rengøres. Plast tager heller ikke skade, det er praktisk og sådan vil det altid være.

Flotte krukker, opbevaringshylder og andet praktisk

Du kan være så heldig i vores sortiment at finde din kommende krukke, vi næsten har i alle farver. Vi har de mønstrede, dem som giver forskellige farver på en gang. Samtidigt har vi dem som er enkeltfarvede, såsom blå, grå, sort, lyserød, hvid, blå og alle andre farver, du næsten kan komme i tanke om. Det er helt op til dig, hvilken farve du lige tænker. Vi kan også tilbyde opbevaringshylder, hvis det er shampoo, balsam og den personlige pleje, der skal opbevares. Derved vil det blive nemmere at komme til de ting.

Den personlige pleje er nødvendig for dig og din krop. Vi har nemlig et godt og stort udvalg af ting til den personlig pleje, til alle aldre. Hvis det er kroppen, der skal skrubbes og tænderne der skal gnubbes, har vi også noget af det. Kropssæbe har vi i mange forskellige dufte og variationer. Vi har også opbevaring til nogle af de produkter, man bruger udenfor badet. Her tænkes blandt andet på sminken, når man for eksempel skal til sin kusines fødselsdag, eller når man trænger til en god fugtgivende bodylotion. Der kan også vælges bademåtter, det er sådan set helten på badeværelset. Den vil absorbere det overskydende vand, der ligger på gulvet efter badet, samtidigt med at den forhindrer en i, at man ikke glider på det glatte gulv. Det vil også give farve på badeværelset, hvis det er de farvede måtter man vælger at køre med, men det kan også gøre badeværelset mere stilrent og enkelt, hvis man vælger de mere afdæmpede måtter.