UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

Product was successfully added to your shopping cart.

Bruseforhæng

Forkæl dit badeværelse med et nyt indbydende og lækkert bruseforhæng i høj kvalitet.
Et bruseforhæng er nødvendigt på langt de fleste badeværelser, da det udover at pynte også udgør en meget praktisk funktion.
Når der skal vælges nyt bruseforhæng er der altid flere forskellige ting der skal tages højde for.
Er prisen den rigtige? Hvad med farverne, passer de ind på badeværelset og skal der vælges det klassiske ensfarvede eller skal det måske være med et fint motiv? Skab en hyggelig stil på jeres badeværelse med et flot nyt bruseforhæng.

 
Sorter stigende

   

13 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

13 vare(r)

Bruseforhænget til dig

Et af de rigtige populære valg indenfor bruseforhæng er Zone badeforhæng (blå) fra Carletti serien. Dette bruseforhæng giver badeværelset et løft med det smukke enkle design i flotte blå farve nuancer. Forhænget findes i 2 forskellige farve varianter – farven blå og grå. De måler 200 x 180 cm og er fremstillet i polyester.
Luksus badeforhæng (hvid) fra Zone i ekstra kraftig lækker kvalitet er det andet godt bud på et nyt bruseforhæng. Dette bruseforhæng er enkelt og flot. Det har den klassiske hvide farve og passer dermed ind i alle badeværelser. Forhænget er fremstillet i jacquardvævet polyester og måler 200 x 180 cm.
Og når man nu skal have et nyt flot bruseforhæng – så skal krogene til ophæng da også lige skiftes. Vi har derfor det perfekte bud på sølv kroge (til badeforhæng) fra Zone. De er enkle, praktiske og findes i farven sølv og leveres med 12 stk. i hver pakke.

Vi håber, at du finder lige det bruseforhæng du har brug for her hos dubuy.dk. Her finder du et stort udvalg af bruseforhæng. Udvalget af bruseforhæng spænder lige fra de meget enkle og traditionelle designs til de mere nytænkende og spændende typer med anderledes og fine motiver.