Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Badeværelset

Herunder ses vores store udvalg af opbevaring, sæbedispensere samt andre typer tilbehør til badeværelset. Vores udvalg under kategorien ”badeværelset” er et af de største vi har, og vi sætter da også ganske stor ære i, at føre et bredt udvalg af mærkevarer til badeværelset, lige fra en Areo sæbedispenser til Ballo toiletbørster.

Badeværelset

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 522

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 522

Kvalitet til badeværelset

Vores udvalg af ting til badeværelset favner ganske bredt, og inkluderer mange forskellige typer uundværlige ting til dagligdagen, f.eks. elegante og praktiske tandkrus, flotte bløde håndklæder, gode badevægte og rummelige vasketøjskurve. Alle vores effekter under badeværelseskategorien, fra legetøj til børn til de flotte spejle, er i høj kvalitet, og er både kreativt designet samtidigt med, at alle badeværelseseffekterne har en lang levetid. Klik ind i de mange kategorier herunder, og se det store udvalg til badeværelset, både legetøj til badekarret og opbevaring af smykker og makeup. Her på siden er du sikret prisgaranti på alt til dit badeværelse

Bløde håndklæder til badeværelset, stranden eller køkkenet

Hos Dubuy.dk ved vi at håndklædet er en meget vigtig ting i badeværelset. Hvis dit håndklæde er behageligt at bruge så bliver det lidt mere attraktivt at gå i bad, og det er vigtigt. Med det i tankerne har vi sørget for at have et kæmpe udvalg i håndklæder til mange forskellige priser som du kan se her. Dubuy har faktisk over 100 forskellige håndklæde relevante ting i vores sortiment. Når du køber håndklæder kan du eventuelt købe både bade- og minihåndklæder fra samme mærke, på den måde kommer dine håndklæder til at matche, se for eksempel dette badehåndklæde af 100% bomuld fra Zone, som passer perfekt sammen med dette mini håndklæde også af 100% bomuld og selvfølgelig også fra Zone.

Vælg det perfekte spejl til badeværelset

Uanset om du gerne vil have et moderne spejl uden kant eller et mere rustikt spejl med en kant af råtræ så har dubuy.dk et spejl til dig, vi har over 150 spejle fra 14 forskellige mærker og du kan se hele vores udvalg her. Hvis du gerne vil indrette dit hus lidt futuristisk med spejle uden rammer så kunne dette spejl fra House Doctor, være noget for dig. Spejlet ligner at det flyver på væggen og fås også i en stående form. Ligesom mange andre spejle fylder dette hele din væg og gør derfor at dit badeværelse ser større ud end det er. Hvis du leder efter et stående spejl på badeværelset, soveværelset eller andet så er denne klassiker fra Bloomingville et godt bud. Den er lavet af metal så du ikke ødelægger spejlet så nemt. Spejlet kan også nemt vippes op og ned så du altid er i fokus.

Find en toilettaske i god kvalitet på Dubuy.dk

På Dubuy kan du helt sikkert finde en toilettaske til enten ham eller hende i super kvalitet, vi har nemlig over 50 forskellige toilettasker nogle er af skind og andre af tekstil, som du kan se her. Vi har 9 forskellige mærker, udover giganterne som Bloomingville, House Doctor og Hübsch har vi også tasker fra Smallstuff og Reisenthel. Taskerne fra de lidt mindre mærker er lidt mere farverige og har flere mønstre end de ellers meget ensartede tasker fra for eksempel House Doctor. Et eksempel på en fin toilettaske til barnet er denne toilettaske med flyvemaskine print fra Smallstuff. Den findes i to størrelser og passer perfekt til et barn.