Fragt: 39 kr. - Fragtfrit over 600 kr.
5/5 KUNDETILFREDSHED
 
Hurtig levering

Hvis du bestiller inden

70 TIMER 6 MIN. 2 SEK.

Vil din pakke blive sendt mandag

KÄHLER

KÄHLER

Kähler
Der er vist ikke mange designinteresserede i Danmark, som ikke har mindst én udsøgt designgenstand fra Kähler. Det giver rigtig god mening, for Kähler formår at skabe moderne, tidstypiske og smukke produkter, som afspejler den særegne danske og skandinaviske tradition for enkelt og funktionelt design med lang levetid.  

Kählers kompromisløse kvalitet
Noget af det unikke ved Kählers produkter er, at uanset om det er pyntegenstande som vaser, lysestager og ure – eller det handler om brugsgenstande som tallerkener, skåle, tekander og krus, så er der ikke gået på kompromis med hverken kvalitet, design eller funktionalitet. Kähler arbejder sammen med en perlerække af dygtige designere, som skaber fornemme nyfortolkninger af velkendte brugsgenstande samtidig med, at de afspejler Kählers velkendte design-arv, der handler om gode, solide og funktionelle produkter. Hos Dubuy.dk har vi et meget stort udvalg af lækre Kähler produkter, og altid til en meget konkurrencedygtig pris. 

Sorter efter
Tilpas dit udvalg
Underkategorier Nulstil
Pris Nulstil
Farver Nulstil
Indlæser flere produkter
Kundeanmeldelser

Flip Ure Toilettasker Nyheder fra BODUM
0
?
dk
1
1.25
Menuloader
 
 
DuBuy.dk  |  Orionvej 2, 7430 Ikast  |  E-mail: kundeservice@dubuy.dk  |  Telefon: +45 21 6000 21  |  CVR-nr.: 30898206   |   Google +