Fragt: 39 kr. - Fragtfrit over 600 kr.
5/5 KUNDETILFREDSHED
 
Hurtig levering

Hvis du bestiller inden

19 TIMER 50 MIN. 13 SEK.

Vil din pakke blive sendt i morgen

KARLSSON

KARLSSON

Karlsson
Når det drejer sig om ure, der skal indgå som en veldesignet og superfunktionel del af indretningen, så er Karlsson absolut ét af de allerstørste og dygtigste mærker. Karlsson formår til stadighed at forny sig. Virksomheden viser gang på gang, at man har fingeren på pulsen, både når det gælder trend og funktionalitet. Og prismæssigt er Karlsson så absolut meget demokratisk!

Designure til enhver smag
Karlsson designer ure, så der er et stort udvalg for enhver smag og til ethvert behov. Hovedvægten er lagt på vægure, men virksomheden skaber også massevis af fantastiske bordure og vækkeure. Designmæssigt spænder Karlsson sig over et meget bredt felt. Fra de mest minimalistiske ure, som kun består af viserne – til de meget overdådige med et festfyrværkeri af farver, til store industrielle banegårdsure og til de skæve, sjove og uventede designs. Karlsson designer ganske enkelt ure til alle.

Sorter efter
Tilpas dit udvalg
Underkategorier Nulstil
Pris Nulstil
Farver Nulstil
Indlæser flere produkter
Kundeanmeldelser

Smukt design fra blomus Kvalitetsvarer fra ZONE Børneure
0
?
dk
1
1.25
Menuloader
 
 
DuBuy.dk  |  Orionvej 2, 7430 Ikast  |  E-mail: kundeservice@dubuy.dk  |  Telefon: +45 21 6000 21  |  CVR-nr.: 30898206   |   Google +