Fragt: 39 kr. - Fragtfrit over 600 kr.
5/5 KUNDETILFREDSHED
 
Hurtig levering

Hvis du bestiller inden

16 TIMER 44 MIN. 56 SEK.

Vil din pakke blive sendt i morgen

SEBRA INTERIØR

SEBRA

Sebra Interiør er kendt ud over landets grænser for sit fine, hyggelige og charmerende design, der er appellerer stærkt til børn og deres mødre. Hos Sebra Interiør har man et godt øje for, hvad der er praktisk, og hvad der gør dagligdagen nemmere for småbørnsforældre.

Der er stort fokus på at bruge naturmaterialer som træ, uld og bomuld i en høj kvalitet, og rigtig mange af Sebras produkter er fremstillet i økologiske materialer til gavn for både børn og miljø. Farvevalget er i særklasse, og de klassiske håndarbejdsformer som hækling og strikning bliver ofte anvendt.

Sebra Interiør er kreativ funktionalitet i høj kvalitet

Sebra Interiør har en meget bred produktpalet, men uanset hvilken type produkt man står med, er det designet med tanke på kreativitet, funktionalitet og kvalitet. Er du på udkig efter lækkert og praktisk legetøj eller baby- og småbørnsudstyr, så kig her. Vi har lige fra ammepuder, puslepuder og sengerande til legetøj, pusleborde, håndklæder og tremmesenge fra Sebra Interiør. Vi har jævnligt udsalg eller gode tilbud på Sebra produkter, men skulle det ikke være tilfaldet, så husk; Vi giver altid prisgaranti på alle vores produkter. 

Sorter efter
Tilpas dit udvalg
Underkategorier Nulstil
Pris Nulstil
Farver Nulstil
Kundeanmeldelser

Sebra Kiliseng - køb din nye børneseng på Dubuy.dk Facebook_Dubuy.dk Ferm Living sengebord - Køb sengeborde online
0
?
dk
1
1.25
Menuloader
 
 
DuBuy.dk  |  Orionvej 2, 7430 Ikast  |  E-mail: kundeservice@dubuy.dk  |  Telefon: +45 21 6000 21  |  CVR-nr.: 30898206   |   Google +