Fragt: 39 kr. - Fragtfrit over 600 kr.
5/5 KUNDETILFREDSHED
 
Hurtig levering

Hvis du bestiller inden

21 TIMER 24 MIN. 30 SEK.

Vil din pakke blive sendt i morgen

lamper.jpg

LAMPER

Herunder finder du vores store, varierede udvalg af super lækre og trendy lamper. Alle vores lamper er udvalgt med fokus på både design og funktionalitet, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.
 
Vi har et bredt udvalg af lamper inden for kategorierne bordlamper, loftslamper/pendler, gulvlamper og børnelamper. Her finder du nemt en lampe der passer til lige præcis din smag. Vi har stilfulde og klassiske lamper såvel som mere sjove og utraditionelle lamper med personlighed og charme.
- alle sælges med prisgaranti.
 
Gå på jagt i lampekategorierne herunder, og se om noget falder i din smag.
Populœre i denne kategori
Sorter efter
Tilpas dit udvalg
Underkategorier Nulstil
Pris Nulstil
Farver Nulstil
Mærker Nulstil
Indlæser flere produkter
Belysningen i rummet er uhyre vigtig for dit velbefindende, men en lampe skal også helst skabe den helt rigtige atmosfære og stemning. Hvad enten du går efter en lampe i det stilfulde og enkle design eller efter en lampe med en mere unik og personlig stil, så finder du den her hos os. Mange af modellerne findes i forskellige farver så de passer til netop dit hjem.
 

Kig under de forskellige lampekategorier, og find den lampe som skal lyse dit hjem op, og som opfylder lige præcis dine behov. Se under bordlamper hvis du fx mangler en læselampe til skrivebordet eller en stemningsfuld lampe til skænken. Er du til flotte gulvlamper i stuen, så har de fået en hel kategori for sig selv. Under loftlamper/pendler finder du masser af fantastiske hængelamper og lysekroner. Og endelig skal du kigge under børnelamper, hvis du leder efter en humørfyldt lampe til børneværelset. Her er nok at vælge imellem til piger og drenge i alle aldre. 

Kundeanmeldelser

Boligtilbehør fra ferm LIVING Tidsløst design fra KÄHLER Visere & tal
0
?
dk
1
1.25
Menuloader
 
 
DuBuy.dk  |  Orionvej 2, 7430 Ikast  |  E-mail: kundeservice@dubuy.dk  |  Telefon: +45 21 6000 21  |  CVR-nr.: 30898206   |   Google +