Fragt: 39 kr. - Fragtfrit over 600 kr.
5/5 KUNDETILFREDSHED
 
Hurtig levering

Hvis du bestiller inden

10 TIMER 4 MIN. 26 SEK.

Vil din pakke blive sendt i dag

maatter.jpg

BADEMÅTTER

Bademåtte – et ekstra pift til dit badeværelse.

 
De tider er forbi, hvor en bademåtte blot var en kedelig klud i en grim farve og et kradsende materiale. I dag fås bademåtter i alskens farver og lækre kvaliteter, og snarere end at være et nødvendigt onde, er de det, der giver dit badeværelse et ekstra pift, og som tilfører stil og personlighed til et rum i hjemmet, som ellers kan være vanskeligt at ’møblere’. 
Nedenfor ser du de bademåtter, du kan vælge imellem hos dubuy.dk. Smukke farver og gode, kraftige kvaliteter – så uanset om du har gulvvarme på badeværelset eller ej, kommer du aldrig til at fryse fødderne igen, når du står ud af badet på en råkold vintermorgen. Du slipper også for vand på gulvet; noget, der kan forekomme ved brugen af fx bademåtter i træ, eller hvis du ikke har en bademåtte overhovedet.

Husk også, at alle vores produkter sælges med prisgaranti.
Populœre i denne kategori
Sorter efter
Tilpas dit udvalg
Pris Nulstil
Farver Nulstil
Mærker Nulstil
Indlæser flere produkter

De bademåttter, du finder hos dubuy.dk, er fra hhv. Zone og Mette Ditmer – anerkendte mærker inden for interiør og tekstiler til hjemmet. Mandalay-måtterne har en skridsikker underside, der gør, at den bliver liggende, hvor den er. Så hvis du er på udkig efter lækkert badeværelsestilbehør, kan du gøre et godt køb her på dubuy.dk.

Du finder ofte mange lækre produkter på tilbud her – også badeværelsestilbehør som fx bademåtter – men er du i marked for en bademåtte, og den ikke er på tilbud, så husk, at du altid får prisgaranti her på dubuy.dk.

Kundeanmeldelser

Smukt design fra blomus Skraldespande med sensor Toilettasker
0
?
dk
1
1.25
Menuloader
 
 
DuBuy.dk  |  Orionvej 2, 7430 Ikast  |  E-mail: kundeservice@dubuy.dk  |  Telefon: +45 21 6000 21  |  CVR-nr.: 30898206   |   Google +